2777
2789

واسم دعا کن عشقم برگرده چند روزه قهریم🥲

من تو دانشگاه آشنا شدم بنظرم یکی از بهترین مکان ها برای آشنایی دانشگاس ولی از من به تو نصیحت تو دور دور و خیابون و اینا دنبال پارتنر نباش محل کار ، همکلاسی یا معرفی... اینجوری بهتره

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم دعا کن عشقم برگرده چند روزه قهریم🥲من تو دانشگاه آشنا شدم بنظرم یکی از بهترین مکان ها برای آشنا ...

انشالله ک برمیگرده

منم با ینفر بودم خیلی همو میخواستیم بی نهایت عاشق بودم حتی عقدم کردیم ولی سه روز بعد عقد به زور جدامون کردن😔

خیلی سخت بود فراموش کردنش هنوزم دوسش دارم ولی چاره چیه زندگی ادامه داره...

دلم ی رابطه عمیق با ادمی میخواد ک تایپ خودم باشه

اما اونی ک میخوام نیس همه لاشین تو سبک من نیس انگاری

انشالله ک برمیگردهمنم با ینفر بودم خیلی همو میخواستیم بی نهایت عاشق بودم حتی عقدم کردیم ولی سه روز ب ...

وای من چقد تلخخخ

من تو این یه هفته موهای کنار سرم سفید شدن هیچوقت فک نمیکردم از غم دوریش پیر بشم ولی دارم میشم

نمیدونم شاید حکمت خدا اینه 

انشالله هرچی صلاحه واسمون اتفاق بیوفته

با انرژی مثبت پیش برو انشالله یه پسر خوب میاد سره راهت همونی که میخوای🥲🩷

وای من چقد تلخخخ من تو این یه هفته موهای کنار سرم سفید شدن هیچوقت فک نمیکردم از غم دوریش پیر بشم ولی ...

اره عزیزم با سرنوشت نمیشه جنگید حتما خواست خدا اینه

مجبوریم کنار بیایم چاره دیگه ای نداریم

منم کل موهام ریخته

ان شاءالله🥲

اره عزیزم با سرنوشت نمیشه جنگید حتما خواست خدا اینهمجبوریم کنار بیایم چاره دیگه ای نداریممنم کل موها ...

عزیز دلم 🥺🩷ما بالاخره دیشب آشتی کردیم انشالله شماعم هرچه سریع تر حالتون خوب بشه🥲❤❤