2777
2789
عنوان

خواستگاری دوستمه

289 بازدید | 16 پست

خواستگاری دوستمه باهم دوست بودن دوطرفم در جریانن ک باهمن و مامان پسره قبلا اومده خونشون برا آشنایی 

بنظرتون از همون اول بره بشینه یا وایسه صداش کنن ؟؟

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بره 😂 مگه فیلمه ک صداش بزنن دختره هم تو اشپز خونه منتظر 

خخخخ نمیدونم والا گیر داده میگه نکنه زشت بشه اخه خانواده پسره حساسن😄منم میگم برو میگه نه بپرس

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

چون باهم دوستن و خانواده ها هم در جریانن، اگه همون اول کار نره و مثه خواستگاری سنتی ناز کنه (اصولش اینه دیگه)،خانواده دوماد برداشت بدی می کنن. تجربه داشتم که میگم. اصلا توهینه برا خانواده پسره (از نظر من) چون حس میکنن که خانواده عروس خودشون رو زدن به اون راه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

من مامانم میگه بشین تو اتاق صدات کنم وقت صدام میکنه چای میبرم

اخه از اولش برم هی باید جلو خواستگارم دولا راست شم میوه و شیرینی بزارم البته من برادر و خواهر تو خونه ندارم که اینکارو بکنن

چای هم خودمون رسم نداریم اما میگیم شاید طرف مقابل رسم داشته باشه به همین‌دلیل خودم چای میبرم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
من که همون اول که وارد شدند با اینکه دفعه اول بود شوهرمو میدیدم وایسادم دم در خوش آمد گویی هم کردم. ...

منم اول بارشوهرمومیدیم رفتم براخوش آمدگویی ولی ازاونجاکه دخترآخربودم خودم همه کارمیکردم تازه طرفای مارسمه که عروس چایی ببره که بدونن دست وپاچلفتی نیست😕😕😕یابلده مث یه خانم پذیرایی کنه 

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪