2777
2789

سلام بچها من ی سال پیش  ی حسابی داشتم ک تعلیق دائمی شد ک توش کلی تاپیک محرمانه داشتم 

حالاهم خطم رو زدم ب اسم کس دیگ فراموش کرده بودم ک ی همچین چیزی هست 

حالا دارم از استرس میمیرم .ب تماس با ما هم پیام دادم میگ نمیشه حساب کلا حذف شه 

آخه چرا .چرا کارم رو انجام نمیدن .ینی حاضرن ی انسان از نگرانی حالش بد بشه ولی ی کار کوچیک رو انجام ندن 

دردم رو ب کی بگم 

اومدن تو نی نی سایت با خودته خارج شدن ازش با خدا

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

خط رو به آشنا فروختی 

از کجا معلوم نی نی سایت رو بشناسه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ 

کمک کن

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

کجا چه حسابی داشتی؟ بعد یک مدت خودش پاک نمیشه؟

فک نکنم 

تعلیق دائمی میگن باز نمیشه کلا 

تماس با ما گفت باز میکنم برات یکی یکی بده نی نی یار پاک کنه 

من رمز رو فراموش کردم چجوری بدون خط وارد حساب شم ک پاک کنم

بپرس اگه اشتباه رمز بزنی کنی ممکنه پیام به خطت بره و طرف وارد نی نی سایت بشه؟

اخه کسی جواب نمیده خواهر 

چن بار جوابم رو دادن بعدم دیگ حواب نمیدن 

واقعا اصلا براشون مهم نیس حریم خصوصی افراد 

@niniyar‍ کمک کن

تماس با ما صحبت کردن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت