2777
2789
عنوان

بچه ها من وقتی بچه بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 43 پست

مگه میشه ادم ب خاطر نخریدن ی اسباب بازی از پدرش متنفر شه !!!!! من عاشق بابامم خیلی ب من بدی کرده تاحالا  اما من هنوزم جونمو واسش میدم ،دنیا بدون اون برام سیاهه 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

مگه میشه ادم ب خاطر نخریدن ی اسباب بازی از پدرش متنفر شه !!!!! من عاشق بابامم خیلی ب من بدی کرده تاح ...

اگه دقت کنی اسی گفت بعدا هم ک بزرگ شده خرجشون نداد

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی دلم‌گرفت برا اون خونه ههبرای دخترم یکی کادو اورد اتفاقا خودش بچه همسن دختر من داره🤐باور میکنی ه ...

بابای من همیشه همینه

میدونم پولداره

میدونم  واسه ۳ تومن شهریه سرکار رفتم ولی چیزایی ک خودش خواست و خرید 

💕🌸☘️🌹

اگه دقت کنی اسی گفت بعدا هم ک بزرگ شده خرجشون نداد

ببین 

هرررررررررچی!!! 

حس میکنم عشق بین پدر و فرزند یا مادر و فرزند فراتر از این ها باشه

من اشتباه کردمبعضیا لیاقت ندارن

اشتباه نکردی

بابات هست دوستت داره

فکز نمیکرده ی چیز کوچیک ب دلت بمونه

بعدم دیگه شاید فکر کردی لازم نداری چیزی ب ذهنش نرسیده اونو کادووخریده

ببین اونو میخرید تو ی چیز دیگه میخواستی. الان دختر من ک داشت هنوز ک هنوزه میگه من میرفتم‌پارک بچه های مردم ماشین شارژی سوار میشدن نخریدی برام‌حسرت ب دلم‌موند همیشه آه میکشه. من هنوزم از اون‌ماشینها متنفرم. هر وقت دیدم کسی تو پارک داشته اشک کلی بچه درومده

حتی همین خونه پارچه ای ها هم خیلی بچه میومد خونه مون عاشقش میشد

ما ها فقط باید یاد بگیریم بچه رو چطور متقاعد کنیم وگرنه خواسته های بچه ها تمومی نداره

ببین هرررررررررچی!!! حس میکنم عشق بین پدر و فرزند یا مادر و فرزند فراتر از این ها باشه

من بابام رو میپرستم 

حتی اینکه فکر کردن ب اینکه دوسم نداره و ارزش قائل نشه برام دیونم میکنه 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

اشتباه نکردیبابات هست دوستت دارهفکز نمیکرده ی چیز کوچیک ب دلت بمونهبعدم دیگه شاید فکر کردی لازم ندار ...

عزیزم اینا توجیهه 

دختر فامیل ما باباش مولتی میلیاردره 

اون بیشتر میخواست یا من؟

منی ک ۱۰ تومن پول کلاس یادمه بهم نداد

💕🌸☘️🌹

من بابام رو میپرستم حتی اینکه فکر کردن ب اینکه دوسم نداره و ارزش قائل نشه برام دیونم میکنه

منم‌مثل خودتم و حتی اگه بدترین ضربه رو هم بهم بزنه حتی ی ذره از علاقم بهش کم نمیشه ،دست خودمم نیست اصلان

و همیشه سر این موضوع با همسرم دعوا دارم