2777
2789

خواهرشوهرا با اون برن تفریح و گردش واکنشتون چیه؟ همش باهم بیرونن و خیلی صمیمی صد تا استوری میزارن بچه هاشون اینقدر باهم خوبن تو خونه مادر شوهرم دور هم جمع میشن حرف میزنن یا بازی میکنن بچه منو پس میزنن همیشه و تو جمع ها راش نمیدن چند باری خواستم دخالت کنم حتی یه بار از شدت عصبانیت حمله کردم به دختر بزرگه یکی از جاریمام چون اون مثل مامان افغیش بقیه رو میکشید سمت خودشو پچ پچ میکرد در گوششون از همه بزرگ تره می‌تونه کنترل کنه و بازی بده ولی بدتر دعوا راه میندازه خلاصه فایده نداشت دخالتم چون بدتر شد یه دعوای بدی سر همین داشتیم که مامانش پرید وسط که به بچه من چکار داری باباشم که هیچ وقت چیزی نمی‌گفت یجوری داغ کرده بودو قرمز شده بود حرف میزد که نگو 

حالا مادرشوهرم میگه خب اونایی که همسن پسرتن دختر شاید باباهاشون حساسه یا دوست ندارن😐خب میگم بچن چه ربطی دارهههه من سه تا خواهر شوهر دارم یه برادرشوهر،خواهرشوهر اولیم دوتا دختر ۱۲ ساله و ۶ ساله داره که دختر دومیش همسن پسر منه دومی هم یه دختر ۹ ساله و یه پسر ۴ ساله داره سومی سه تا دختر ۵ و۳ ساله و شیش ماهه داره جاریمم یه دختر۷ ساله داره و ۱۰ ساله داره پسر منم تک فرزنده تو خونه که تنها بازی می‌کنه دوستاشم فقط تو مهد و کلاسایی که می‌ره هستن و خونه شوم نزدیک ما نیست خیلی تو جمع فامیل میبرمش که بازی کنه هم اینجوری میشه چکار کنم بنظرتون؟من خودم یه خواهر مجرد دارم و بردارمم زنش تازه حامله اش یعنی طرف خودمم ببرمش کسیو نداره بچم که بازی کنه

مردم از قوم شوهر دوری میکنن تو میری دست میکنی تو لونه مار 😅 

بیخیال نرو پیششون زیاد خودت وسیله بازی بخر سرگرمش کن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شما چند سالشه؟

چون اون دخترا یه عده اشون برای بازی با پسرا بزرگن دیگه واقعا..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من باشم رفتامدمو با این خانواده کم میکنم 

خودشون دعوت کنن ، خودشون ازم بخوان تا پیششون باشم 

اینجوری بیشتر قدرمو میدونن .

بعد خودم با خواهر و زنداداشم میرم تفریح استوری میذارم تا اونا بترکن .

من خانواده شوهرم همینکارو میکردن و محلم نمیدادن منم روز مادر روز پدر تولدا همه رو فقط واسه خانواده خودم میذاشتم و کلی هم قربون صدقه میرفتم . من خواهر ندارم یه زنداداش دارم واسه زنداداشم میذاشتم بهترین خواهر دنیا ، هیچکس جاتو نمیگیره 😂 

همه ی اینا منظور دار بود .

واسه بچه ت هم بیشتر باشگاه و خانه بازی و این جور جاها ببرش یا با بچه همسایه 

ب ی ورم

دقیقا با اون ۲تا خوبن چون یکی فامیله یکی هم باباش خونه داده بهش

منم دوست دارم بجاش شوهرمو تیکه پاره کنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

از تنهایی استفاده میکنم و علیهشون یه لشکر قوی از داشته هام میسازم . در همین حین اهدافم رو میبرم جلو و از شر زحمت هاشون راحت میشم . تنهایی یه نعمته البته اگر قدرشو بدونی . 

وقتی تنهایی میتونی درس بخونی یواشکی پول در بیاری یواشکی معامله ماشین کنی . کار آنلاین بگیری . حواست به زندگیت باشه . پس جمع همیشه هم خوب نیست . الویت یک رعایت جانب ادب و با احتیاط رفتار کردن الویت دو طرح خودکفایی در خفی .

الان من 6تا عروسیم خواهرسوهرها بخورن بریزن بپاشن مهم نیست من اصلا تحویل نمیگیرم برام مهم باشن یانه خودشان هم گفتند عروس فقط سه تا داریم از 6تا  چون من اصلا اینها ادم حساب نکردم بهشان گفتم شما از من پایینترید تا بالاتر الان خداروشکر چند سال قطع رابطه ونفس عمیق میکشم واونها حسرت دارند بیان من ادم حسابشان کنم اما من پوخی هم حساب نمیکنم  اما جاریم میره خودش قشنگ پهن میکنه وپاچه خواری نیکنه خاک برسرش ادم ارزشش کم کنه پیغام دادند برام بیا با ما اشتی کن اما من نه بیکارم روزگارم سیاه کنم دوباره اختلاف واشوب بندازن خبرش میاد اونها هرروز حسرت میخورن ومیگن این چقدر شاده وفلان مادرشوهره بیشتر میسوزه جلو شوهرم گفته  گفتم تاچشاتان دربیاد من فقط شما رو ادم حساب نمیکنم بقیه رو تخم چشسمم هستم تو هم ناراحتی نکن وزندگیت بکن مهم نباشهبزار اونها حصرتت بخورند نه تو 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

اخه خانواده شوهر چیه ک میخوای باهاشون صمیمی بشی تا میتونی دوری کن

مثل خودشون سرد باش

بچتم نبر تو اون جمع ک تنها باشه 

ببرش پارک باشگاه تا انرژیش تخلیه شه 

لایک نفرمایید با تشکر