2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط داره.جنین هایی که اسپرم ضعیف باشه احتمال سقطش ن بیشتره.برای همین ممکنه سرکلاژ بشه مادر

معمولا بخاطر نقص دهانه ی رحم و شل بودنش و کوتاه شدن سرویکس  سرکلاژ میشه تا دهانه رحم زودتر از موقع باز نشه تو این جور مواقع جنین سالمه

نقص اسپرم برای سقط های اوایل بارداری هست ربطی به سرکلاژ اینا نداره

دختر پادشاه کجا بود😂😂ابنجور دخترا خونه باباشون از گشنگی نون خشک خوردن خونه شوهر زبون دراوردن

من خودمم با حرفاش مخالفم، ولی حالا اینجوری هم نگو دلش میشکنه. بچه تو دلشه. ممکنه به خاطر تغییر هورمون‌ها الان این حالتو داشته باشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من خودمم با حرفاش مخالفم، ولی حالا اینجوری هم نگو دلش میشکنه. بچه تو دلشه. ممکنه به خاطر تغییر هورمو ...

ااز اولش مامانم همه چیو واسه ما خواسته واقعا تو خونه بزرگ‌شدم که هیچی کم نداشتم الان برام سخته با اسنپ‌برم‌بیمارستان شاید واسه این خانوم قابل درک نباشه چون هیچی تو خونه پدرش ندیده خونه شوهر هم هرچقدر بهش سخت بگیرن مهم‌نیس براش 

۲۶ سالمه بچه هم‌نیستم خنگم نیستم که مادرشوهر هرچی از دهنش در میاد بهم‌بگه منم بگم‌اشکالی نداره دلش م ...

🤣🤣 وای خدا این دیگه کیه؟

ولی خب دوست داری خودتم در حد اون باشه عزیز دلم؟ ببین چیزی که اینجا گفتی، بقیه چه نظری دادن؟ ما می‌نویسیم که واکنش‌ها رو ببینیم و بعد بهتر تصمیم بگیریم دیگه.

بعد حالا یه چیز دیگه بهت بگم: هر چی اطرافیانت شادتر و خوشبخت‌تر باشن، شما هم حالت بهتر میشه. مخصوصا اگه با اونا یه جا زندگی میکنی. این مادرشوهر وقتی شاد باشه، سفر بره، همسرش دوسش داشته باشه،احترام ببینه، صد در صد و قطعا عقده‌هاش کمتره.

ربط داره.جنین هایی که اسپرم ضعیف باشه احتمال سقطش ن بیشتره.برای همین ممکنه سرکلاژ بشه مادر

عزیزم جنینی که  اسپرم مشکل داره قبل از ۳ ماه  خود به خود سقط  میشه

سر کلاژ  رو اتفاقا  ررای خانمهایی که نارسایی دهانه ی رحم دادن  انجام میدن که زایمان زودرس نداشته باشن اون هم بعد از ۳ ماه که از سلامت جنین مطمئن باشن..

کاش یه کم اطلاعاتتون  رو درباره ی  بدن خودتون بالا ببرین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ممشگلی نیس برن ولی بچه بی بچه حتی یه بار حالمو نپرسیده فقط فضولی کردن بلده

حالا انگار بچت چه طثتحفای هست آنقدر بچه بچه میکنی یبابا همه بچه دارن بچه میزان این ادا اصول ندارن والا 

ااز اولش مامانم همه چیو واسه ما خواسته واقعا تو خونه بزرگ‌شدم که هیچی کم نداشتم الان برام سخته با اس ...

به خدا حرصی که داری میخوری و ناراحتی‌ای که داری میکشی، بدتر از اون با اسنپ رفتنه. ول کن. شل کن. خودتو اذیت نکن. شاد باش. ایشالا اونا هم برن سفر و خوش باشن و انقدر بهشون خوش بگذره که وقتی برگشتن، کمتر آزارت بده.

🤣🤣 وای خدا این دیگه کیه؟ولی خب دوست داری خودتم در حد اون باشه عزیز دلم؟ ببین چیزی که اینجا گفتی، ب ...

ننه عزیزم اینجوری نیس مادرشدهرم‌سر تا سر عقده اس من‌دائم‌بیرونم گردشم حسودی منو میکنه میگه من چرا همش خونم چند بار به روم‌گفته 

لباس میخرم می‌خره مامانم امسال هیچی برا خودش نگرفته بود که واسه ما عیدی خوب بگیره ولی مادرشدهرم پرده خونه رو از وسط پاره کرده بود آورده بود کت بدوز بپوش واقعا این ارزش من هس ؟؟؟

حالا انگار بچت چه طثتحفای هست آنقدر بچه بچه میکنی یبابا همه بچه دارن بچه میزان این ادا اصول ندارن وا ...

ااز الان میگه پوشک نمی‌بندی دستمال میبندی بهش فلان میکنی واسش خوب اگه تحفه نیس پس چیه ؟؟؟از الان حرف سیسمونی هس