2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی بیشتر بلده 

ولی من با مدرس آقا معذبم سعی میکنم خانم باشه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

کلا آقایون معمولا بهتر یاد میدن خیلی فرق نداره البته 

ولی امنیت خانم بهتره 

همین امروز توی گروه اخبار دیدم متاسفانه به یه دختر ۱۶ ساله توسط مربی آقاش ...قرار گرفته 

اگه جای مطمئنیه مادر یا برادر یا کسی میتونه تو کلاس کنارت باشه آقا بردار غیر اون خانم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نخورینما ولی استادای مرد موسیقی هیییییزترین و هول ترین و نامرد ترین ادمای دنیان

🤣🤣🤣 خدایی راس میگه اکثر همینه

ولی بستگی به استاد داره و خودت که با کدوم راحتی من مذهبی ام خوشم نمی یاد مرو دست بزنه بهم و برا موسیقی ویالن می رفتم دیگه استاد باید یه جاهایی دست تکون می داد مربی خانم گرفتم ولی اون دو تا استاد مردی که تو آموزشگاه بود به شدتتت خفن و با شخصیت بودن اگه سر این گیر نبودم قطعا با مردا بر می داشتم

بستگی به شخصیت خودت داره که با کدوم راحتتری، بعضیا کلا با اقایون راحتترن و بعضیا با خانمها

به نظرم‌روی این مسئله و‌ تبحرش دقت کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️