2777
2789

خیلی درکت میکنم.....

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فکر میکنی خیلی بالا رفته 

من اخرین بار ۴ یا ۵ سال قبل رفته بودم شماره چشمم نیم بود تازگیا دوباره رفتم اونم با کلی ترسو لرز چون فکر میکردم دیگه کور شدم شاید به ۳و ۴ رسیده باشه ولی ۷۵ صدم و یک شده بود

😥

عزیزم حتما برو

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

درس میخوندم

وای خداااااا

با چشمای ضعیف درس میخوندی دخترررررر.......میخای خدای نکرده نابینا بشی.....هنوز سنت کمه......سنت که بره بالا تار بینی میگیری مثل من......چون الان خیلی به چشمات فشار میاد....شنبه برای خودت وقت بزارو برو چشم پزشکی....منم مثل تو میکردم.....افتادم به تار بینی....دیگه عینکم کارساز نیست