خودم دکتر زیاد سراغ دارم ولی کسی رو میخوام که خیلی باتجربه باشه موضوع حیاتیه و نیاز به مشورت دارم. اگه میشناسید دکتری رو لطفا معرفی کنید💗💗خوش اخلاق و صبور هم باشه تا من قشنگ شرایطمو براش توضیح بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر باید بگی واسه چی میخوای که اگه کسی میدونه کمک کنه، هر دکتر واسه یه چیز بهتر
ببین من چندسال پیش یه مشکل بدی برام پیش اومد و جراحی کردم و ماهها تو بستر بودم.از اونموقع دیگه شکمم مثل روز اول نشد و هنوز هم درد دارم.میخوام ببینم بارداری برام خطرناکه یا نه.از چندتا دکتر پرسیدم زیربار جواب دادن نمیرن هی پاس میدن به یه دکتر دیگه
ببین من چندسال پیش یه مشکل بدی برام پیش اومد و جراحی کردم و ماهها تو بستر بودم.از اونموقع دیگه شکمم ...
ببین من نمیدونم این واست خوبه یا نه ولی من پیش خیلی دکترا رفتم ولی دکتر فشارکی خیلی خوب با توجه به شرایط هر کس آزمایش و سونو مربوط بهش را میگه برو و کامل بررسی میکنه، بیش تر هم برای ناباروری میرن پیشش، به نظرم تجربش بالا هست
بله.و میترسم ناخواسته باردار بشم و اتفاق بدی بیفته.بخاطر همین یه دکتر میخوام که قطعی بهم بگه اگه بارداری برام بده نامه بدن برای جراحی و این استرسم تموم بشه