2777
2789
عنوان

مردایی که دست ب زن دارن🤚🏻

157 بازدید | 19 پست

چجوریه واقعا چطوری دلشون میاد زنشون رو بزنن

بعدش از فردای دعوام مث ادم زندگی شونو میکنن انگار ن انگار دعوا شده کتک خورده

با من بدرفتاری شه جمع میکنم میرم تحمل ندارم واقعا

خونمون هم هیچوقت دعوا ی بزرگی صورت نگرفته و سریع حل شده هرچی بوده

من آدم آرومیم💆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یابد همون اول یا ی آدم حسابی ازدواح کنین ک این اتفاق نیوفته 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بخدا آدم می‌ترسه 

دلم برای خانما میسوزه که کتک میخورن

بخدا اونجا باشم چنین نرهایی رو انقدر میزنم که التماس کنن بکشمشون راحت بشن🔪🔪🔪

روانیای حیف نون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وای اون مردیکه بخاطر مامان باباهاش اینطوری شده بود طفلی

جدییی یعنی من دیدمانفهمیدم دلیلشو

منم شوهرم بخاطرمادرروانیش ک پدرشوهرمو دق دادمرد

الانم شوهرمنوروانی کرده خدالعنتش کنه فقط 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

بخدا آدم می‌ترسه دلم برای خانما میسوزه که کتک میخورنبخدا اونجا باشم چنین نرهایی رو انقدر میزنم که ال ...

من جاریم هرر...زه بودحتی روزی ک شوهره توخونه .....

......دیدش هیجی نگف بهش کتک نزدیعنی دستش نخوردبهش اخرم التماس ک برگرد زن جانم اون بزورخودش رفت قهردراخرطلاق ایقددی ...بودا ولی من بایدهرزوزب جرم هیچ گناهی حتی اعتراض درحدمرگ بخورم کتک

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

من جاریم هرر...زه بودحتی روزی ک شوهره توخونه ...........دیدش هیجی نگف بهش کتک نزدیعنی دستش نخوردبهش ...

با نگاه کردن به زندگی بقیه چیزی درست نمیشه

حتی اگه بی‌پشتوانه بشی و بری خونه مردمو تمیز کنی ارزشش رو داره که از زندان بیای بیرون

دستش بشکنه

جدی اگه میتونی طلاق بگیر و آبروشو ببر

من خیلی به سازش و نقش محبت توی رابطه اهمیت میدم، اما این کتک زدنه دیگه آخرشه... راه چاره‌ای براش نمی‌بینم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

با نگاه کردن به زندگی بقیه چیزی درست نمیشهحتی اگه بی‌پشتوانه بشی و بری خونه مردمو تمیز کنی ارزشش رو ...

ن گلم طلاق دومم میشه مجبورم بسازم سکوت اختیار کنم طی مراحل بعدتوزندگی فقط بخاطراینکه کتک نخورم میتونم بگم خاتواده ردانی فرزند روانی تحویل جامعه میدن مشابه همسرمن هنیشه میگم خدایا خفت خاری بده ب ماادرش 

پدرشوهربیچارم دق مرگ کردی منودیگه نکن صدتامریض گرفتم تنبلی ریزش شدید و تازگیام حملات عصبی