2777
2789

خودم تجربه کردم داخل اینستاگرام دیدم صبح قبل از اینکه صبحانه مصرف کنید یه لیوان آب سرد یک قاشق غذاخوری دانه چیا یک عدد قرص منیزیم b6جوشان

اول دانه چیا رو داخل یک لیوان آب سرد بریزید هم بزنید بعد قرص منیزیم جوشان و داخلش بندازید نیم ساعت بعد میل کنید چنان اشتها رو پایین میاره کیف کنید برین استفاده کنید منم دعا کنید خودم چند روزه میخورم هم دیر گرسنه میشم هم اشتهام کم شده خدارو شکر 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم کتان هم خیلی خوبه و خواص داره آسیاب کنید بریزید رو سالاد و برنج

میگن کیست رحم میاره 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

اشتها داشتن یه نعمته من غذا میبینم حالم بد میشه 🥲

خب شمایی که لاغرین بله برای ما تپلها معضله

مادرم نزدیک ۸ ساله استفاده میکنه هرسال هم چکاپ و سونوگرافی میده سالمه ولی خب تو مصرفش نباید زیاده رو ...

مرسی عزیزم میشه مقدار مصرفش و هم بگی 

از کجا میدونی لاغرم

آخه بیشتر آدمای لاغر بی اشتهان یا که باردار باشی گلم چون خودمم توی بارداری از غذا بدم میاد 

مرسی عزیزم میشه مقدار مصرفش و هم بگی

قربونت 

مادرم همیشه یه قاشق مربا خوری میریزه رو سالاد یا برنج

مشکل یبوستش حل شده و باعث میشه زودتر سیر بشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

قربونت مادرم همیشه یه قاشق مربا خوری میریزه رو سالاد یا برنجمشکل یبوستش حل شده و باعث میشه زودتر سیر ...

فدات عزیزم ممنون 🌹

خیلی لاغرم برام جالب بود که گفتی

خب دیدی گلم درست گفتم قدر لاغری تو بدون منم قبل از ازدواج لاغر بودم و بی اشتها بودم نمیدونم چی شد که چاق شدم اشتهام باز شد که کاش نمیشد🤕

خب دیدی گلم درست گفتم قدر لاغری تو بدون منم قبل از ازدواج لاغر بودم و بی اشتها بودم نمیدونم چی شد که ...

آخه اینم خیلی بده 

واقعا انگار دارم میشکنم 

بقیه تحقیرت میکنن 

نمیدونم.. شاید اگر چاق بودم هم ناراحت بودم