2777
2789

رفته بودم بیمارستان حالم خوب نبود..دیدم یه خانم که بهش میخورد حدود شصت سال داشته باشه و تروتمیز هم بود روی یه ویلچر داد میزد و کمک میخواست..مث اینکه ولش کرده بودن و رفته بودن حتی کار من یک ساعت طول کشید و سرم گرفتم وقتی برگشتم دیدم هنوز چشم انتظار داره گریه میکنه..اخ که چقدررر دلم شکست..خدایاااا اخر و عاقبت همه ی بنده هاتو ختم به خیر کن😢😢😢

اخی گناه داشته

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم یک پیرزن داریم تو ساختمونمون از کل اهل محل ندونسته فحش میخوریم که بهش کمک نمیکنیم 🙃🙃🙃

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عاقبتمون رو بخیر میکنه اگه محبت و احترام رو یاد بچه هامون بدیم و آنقدر عشق بورزیم که هیچوقت تنها نشیم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

من یکیو دیدم آوردن گذاشتن بیمارستان و رفتن در صورتی که تو اون بخش باید همراه داشت و و ریه هاش مشکل داشت و جلو خودم مُرد چند روز اونجا بودیم غذاهاش رو هم انباشته شده بود نه کسی بود بهش بده یا از جلوش برداره کلا آخر و عاقبت انسان همینه منم خیلی روم تاثیر گذاشته این چیزا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خب میرفتی جلو ی سوالی میکردی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من یکیو دیدم آوردن گذاشتن بیمارستان و رفتن در صورتی که تو اون بخش باید همراه داشت و و ریه هاش مشکل د ...

توکمکش نکردی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ما هم بیملرستان بودیم 

نصفه شب یه پیرزنی رو اورده بود تصادفی بود بچه هاش نیومدن... 

هیچ کی نبود کاراشو برسه کسی نبود بره پرستارو خبر کنه بیاد بالا سرش 

پرستارا انقدر نیومدن تا بعد چند ساعت موقع تعویض شیفت دیدن داره میمیره

بنده خدا سخت جون داد 

انقدر چشمش به در موند تا بچش که اومد چشماشو بست... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊