2777
2789

گوشم انگارموج توشه بعد تو دستم و گردنم و پشت سرم یه حس عجیبی شده بعدش ،  لمس نیست ولی مثلا  طرف چپ گردن مثل راست نیست ،انگشتا و دست  و اینا هم همین  طور. روش چیزی بکشم قسمتهایی انگارمثلا از رو پارچه دست میکشی.

کسی اینجوری شده خدایی نکرده؟

دکترعمومی امشب گفت گوشت کامل سالم و تمیز هست . گفت شاید سرما خورده قطره نوشت . ولی خب دست و اینام هم هم چین حسی شده مثل قبل نیست حسش.

شاید استرس یا فشار روانی زیادی روت بوده اینطور شدی، بنظرم برو حجامت یا زالودرمانی.. 

یا اینکه کف پاهات حنا بزار یه شب تا صبح، اگه سودا یا صفرا داشته باشی میکشه بیرون

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
شاید استرس یا فشار روانی زیادی روت بوده اینطور شدی، بنظرم برو حجامت یا زالودرمانی.. یا اینکه کف پاها ...

ممنونم عزیزم. راستش ام اس خفیف قبلا گرفته بودم ولی بران جدید و عجیبه که این مشکل چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم. راستش ام اس خفیف قبلا گرفته بودم ولی بران جدید و عجیبه که این مشکل چیه

انشالا چیزی نیس

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.