2777
2789

یادم نمیاد هیچ وقت خدا دستمو گرفته باشه

همیشه یه دردو مشکلم با یه دردومشکل بزرگتر دیگه جایگزین شده

اونقدر زندگی سختی دارم😔

زندگیم از هر طرف بن بسته

از وقتی به دنیا اومدم دربدرو بی کس بودم به امید اینکه بزرگ شدم ازدواج میکنمو و خانواده تشکیل میدم یه پشت و پناهی پیدا میکنم

بزرگتر که شدم ایندفعه مشکلم شد ازدواجم

یک بار یه ادم نرمال نیومد تو زندگیم 

یکی بیخود پیدا میشد کلی باهاش اعصاب و روانم بهم میریخت و بعد تموم شدن یکی بدتر از قبلی

تا الان که ۳۶ سالمه همچنان تو این چرخه ام😔

پس اون خدایی که برای اطرافیانم اینهمه خوب جفت و جور میکنه و میچینه چرا منو اینطوری آواره ول کرده😔😔

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور اطرافم یکی یکی دارن ازدواج می کنن من از سمت هیچکسی چه پیشنهاد ازدواج چه دوستی ندارم😔💔 الانم چیزی نمونده عروسی یکی از اطرافیانم فقط دعا کنین تا قبل از عروسیش من بمیرم خیلی به روم میارن مجردیمو دلم نمی خواد عروسی هیچکس ببینم و حرف از هیچکس بشنوم😔💔

ميدونم سختي كشيدي،ولي خدا هميشه باهات بوده و هست و خواهد بود. خدا ما رو رها نميكنه. بلكه ماييم كه دس ...

ویتی مشکلات سرم اوار شده و هیچ راه نجاتی پیدا نمیکنم چطور فکر کنم خدا دستمو گرفته

صبحها از فشاری که رو قلبمه همش حس ایست قلبی بهم دست میده

منم همینطور اطرافم یکی یکی دارن ازدواج می کنن من از سمت هیچکسی چه پیشنهاد ازدواج چه دوستی ندارم😔💔 ...

چند سالتونه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم همینطور اطرافم یکی یکی دارن ازدواج می کنن من از سمت هیچکسی چه پیشنهاد ازدواج چه دوستی ندارم😔💔 ...

عزیزم چند سالته؟

امیدوارم سنت خیلی کمتر از من باشه

چون من به ته خط رسیدم😔

منم 37 سالمه متاهلم ولی پشتو پناه ندارم یه شوهر خیانتکار دارم الان آرزوم اینه جای تو باشم

مطمعنی زندگی من بهتر از تویه و میتونی جای من دووم بیاری که همچین آرزویی میکنی!؟