2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچم چیزیش نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی ادمی ک داره از حال میره زنگ‌میزنه‌ اورژانس، نه بیاد نی نی سایت

نمیتونستم کاری کنم هول کرده بودم 

دخترم باشگاه بود بعد یه لحظه برق نبود استرس گرفتم بعد خونم میرفت همینجور حالم بعد بود فشارم افتاده بود

خانما من حالم بد بود امدم سایت هیچکس نبودش

بعد برقا رفت نتم نمیومد بعد سریع برق امدم تونستم تو ایتا به مامانم زنگ بزنم چون آنتن گوشیم دیر آمد

ممنون از بعضی ها که بهم شماره اضطراری دادن ولی نمیدونم چرا نمیتونستم بهشون زنگ بزنم اصلا زنگ نمی‌خورد 

خواهشا نگید الکیه من برای اینکه زایمان راحت تر داشته باشم باید خیلی زیاد لاغر کنم و مجبورم برم تی آر ایکس و کم بخورم حتی اگر به ضرر خودم و بچه باشه .

امروز حتی ۳۰۰ کالری خوردم که باعث شد حالم بعد بشه . خواهشا هر چیزی رو که نمی‌تونید درک کنید بر مبنای فیک بودن نزنید .

لطفا برای سلامتی دعا کنید با فردا برم زایمان کنم وگرنه بچه اتفاقی براش میوفته . لطفا دعا کنید من خیلی لاغر نشد و قندم بالا می‌ره هی ، دعا کنید بچم سالم باشه دکتر میگه ممکنه بچه اتفاقی براش بیوفته خواهشا دعا کنید اگر نماز میخونید . برام دعا کنید اذیت نشم 🥲🥹😭

@niniyar‍ درخواست کمک مالی غیر مستقیم داخل تاپیک انجام شدهرسیدگی کنید لطفا

خیلی کارتون زشته امیدوارم بعدا کارما جواب پس بده و متوجه بشید شایعه پراکنی کار خیلی بد و زشتیه ممنون

من از رو تاپیکای خودت گفتمتاپیکای شما رو من زدم آیا؟؟

من که همرو توضیح دادم که چرا میرم تی آر ایکس .

یکی از ردش ها برا داشتن زایمان راحت لاغری و نبود وزن زیاده

مشکل چیست ؟

چیز بدی گفتم ؟ چیزی مشکوک میزنه؟ چیزی رو درک نمیکنی بگو توضیح بدم

من که همرو توضیح دادم که چرا میرم تی آر ایکس .یکی از ردش ها برا داشتن زایمان راحت لاغری و نبود وزن ز ...

تو تاپیکت گفتی ۶۰۰ کالری بخورم لاغر بشم؟!!!!!

مگه ی بچه بزرگ نکردی؟

کدوم آدم عاقلی با لاغری اونم الان به سلامت بچش آسیب میزنه با خوردن ۶۰۰ کالری

بعدشم که بچه شیر میدی

ما خریم یا مارو گیر آوردی؟؟؟

لطفا دیگه ریپلای نزن حوصله بحث ندارم

تو تاپیکت گفتی ۶۰۰ کالری بخورم لاغر بشم؟!!!!!مگه ی بچه بزرگ نکردی؟کدوم آدم عاقلی با لاغری اونم الان ...

عزیزکم سر دختر اولم من لاغر و خوش هیکل بودم و اضافه وزن نداشتم.  من خودم میدونم به بچه و خودم ممکنه آسیب برسه وای دکترم گفته وگرنه ممکنه به اندام داخلی آسیب برسه چون واقعا چاقم

عزیزکم سر دختر اولم من لاغر و خوش هیکل بودم و اضافه وزن نداشتم. من خودم میدونم به بچه و خودم ممکنه ...

چاقی اون دکتر متخصص باید طی ۹ماه چکاب حواسش باشه

تقصیر دکتره تاپیک فیک یا خودت الان؟