2777
2789
عنوان

لطفا یه حس ششمی بیاد

57 بازدید | 8 پست

یکی از دوستان مادرم بهش زنگ زده و گفته که من رو به یکی از دوستاش معرفی کرده و اون خواهر پسره میشه مثل اینکه همون خانم دنبال دختر خوب برای برادرشه اما پسره الان خارجه و سه ماه دیگه میاد ایران و کیس عالی ای هست من با اینکه فقط تعریفشو شنیدم ولی خیلی میخوام با هم اوکی بشیم همش فکر میکنم نکنه سه ماه دیگه خواهره فراموش کنه یا دیگه پیگیر نشه و یا یه کیس دیگه در نظر بگیره و ... چون فقط در حد حرف بوده حالا سوالم از اونایی که به شدت حس ششم قوی ای دارن اینکه ایا بعد این مدت خواهره به دوست مشترک خودش و مادرم که معرف محسوب میشه دوباره زنگ میزنه خبر بگیره و بیان جلو ؟؟؟

خواهش میکنم‌ فقط حس ششمی قوی جواب بده

دعاش میکنم ♡ 

♡ Face Myself ♡

سلام من حسم خوبه تاحالا درست زیاد گفتم ولی قطعاً نمیشه گفت همه چی دست خداست 

بنظرم باز پیگیر بشن تا آخر امسال با ایشون ی ارتباط شکل بگیره احتمالا 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من حسم خوبه تاحالا درست زیاد گفتم ولی قطعاً نمیشه گفت همه چی دست خداست بنظرم باز پیگیر بشن تا آ ...

میشع بگی از اتفاقات نزدیگم 

خودمم نمیدونم چی میخوام

کی حالم بهتر میشه ؟ 

میشع بگی از اتفاقات نزدیگم خودمم نمیدونم چی میخوامکی حالم بهتر میشه ؟

الآن انقد منفی هستی از لحاظ افکاری آشفته ای کلا سردرگمی 

رو خودت کار کن مدیتیشن یا یوگا

زود خوب میشی

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙