دخترءاقیانوس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7473 عنوان میشه بعد چار جلسه هزینه راهنمایی رانندگی رو پس بگیریم 60 بازدید | 10 پست و دیگه ادامه ندیم؟ینی هزینه ی اون جلساتی که رفتیم رو بگیرن بقیشو پس بدن پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿 1404/05/02 | 19:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترءاقیانوس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7473 نه نمیشه ینی یه قرونم پس نمیدن پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿
دخترءاقیانوس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7473 چرا نمیخای بری؟ من نمیتونم راننده بشم پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8167 تو همون برگه امضا کردی که وقتی اومدی دیگه پولت رو میخوریم (:
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 15823 ینی یه قرونم پس نمیدن نه عزیزم حالا بازم میخوای بپرس ولی تقریبا مطمئنم نمیشه
دخترءاقیانوس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7473 تو همون برگه امضا کردی که وقتی اومدی دیگه پولت رو میخوریم (: عجب غلطی کردم بخدا😭 پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿
sahram212 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 1083 من نمیتونم راننده بشم میتونی قطعا فقط یک مربی خوب بگیر ،همین که اومدی داخل سایت اینجا مینویسی و تاپیک میزنی یعنی توانایی داری مشکل ذهنی و اینام که نداری،چیت از بقیه کمتره؟؟
دخترءاقیانوس مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 7473 میتونی قطعا فقط یک مربی خوب بگیر ،همین که اومدی داخل سایت اینجا مینویسی و تاپیک میزنی یعنی توانایی د ... مشکل ذهنی دارم من اضطراب اجتماعی دارم انقد حالم بده الان میخوام ب مامانم بگم از دانشگام انصراف بدم دگ نمیکشم خیلی اشتباه کردم پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿
sahram212 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 1083 مشکل ذهنی دارم من اضطراب اجتماعی دارم انقد حالم بده الان میخوام ب مامانم بگم از دانشگام انصراف بدم د ... چندسالتونه عزیز؟؟