2777
2789

مامانم میگه تو کینه ای هستی میگم خب وقتی طرف چند بار اذیتم کرده دلمو شکوندن دوری کردم چرا باید دوباره باهاش صمیمی بشم با ارتباط داشته باشم مثل قبل؟اصن نمیتونم 

با ی نفر که فامیله چند بار اذیتم کرد حرف زد و برام حرف درست کرد الکی و توهین و... حالا من دیگه کلا حذفش کردم چون خیلی دلم شکست ازش هیچی هم نگفتم بهش فقط دوری کردم مامانم گیر داده تو کینه ای هستی مریضی که نمیتونی ارتباط داشته باشی باهاش😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب برا اینکه عذاب وجدان خودشونو کم کنن ب تو برچسب میزنن اینجوری بهتره ....کار خوبی کردی دوری و دوستی بگو اره من کینه ایم ترجیح میدم دیگه بهشون آتو ندم ک باز بهم ضربه بزنن

ن منم مث شمامکسی اذیتم کنه دوری میکنم

نمی‌دونم واقن سر این موضوع مامانم کرد ی الم شنگه ای الکی الکی که تو مریضی با هیچکی نمی‌سازی میگم خب اون ی نفر رو تعمیم دادی به همه😑

چ جالب برا اینکه عذاب وجدان خودشونو کم کنن ب تو برچسب میزنن اینجوری بهتره ....کار خوبی کردی دوری و د ...

همینو گفتم اتفاقا گفتم هرجور دوست دارین فکر کنین دیگه 

آخه میدونی همون شخص با همه مشکل داره و همه رو اذیت می‌کنه ینی کلا بیمار روحیه ولی بقیه مراعاتشو میکنن اینم هرکار بدی کنه چون میدونه ترکش نمیکنن و با دلسوزی و ترحم تحملش میکنن هیچوقت خودشو اصلاح نمیکنه من که جرئت داشتم خودمو کشیدم کنار گفتم دیگه نمی‌خوام ببینمش گیر دادن به من

همینو گفتم اتفاقا گفتم هرجور دوست دارین فکر کنین دیگه آخه میدونی همون شخص با همه مشکل داره و همه رو ...

درکت میکنم همچین موقعیتی بودم ، هرچقدم بگن نباید رابطه مث قبل باشه نهایتا میشه اشتی کرد ولی اصلا صمیمی نشد و بجز سلام خدافظ حرفی نزد

من یکبار ب زغال دست زدم دستمو سوزوند آیا منطقی هست باز دست بزنم امتحانش کنم ؟؟؟؟من یکبار ب سیم لخت دست زدم بزق گرفتم ایا لازمه اگر سیم لخت دیدم باز دست بزنم بینم بزق منو میگیره یا ن .....شماهم یکبار با اون ادم ارتباط داشتی و اسیب دیذی منطقی نیست باز صمیمی شدن 

درکت میکنم همچین موقعیتی بودم ، هرچقدم بگن نباید رابطه مث قبل باشه نهایتا میشه اشتی کرد ولی اصلا صمی ...

خیلی آدم سمیه اولین بارش هم نیست قبلا آشتی میکردم باهاش الآن حتی نمی‌خوام جایی که اون هست منم باشم چون انرژی منفیش خیلی بالاعه مثلا یهو نشستی به مانتوت گیر میده تیکه میندازه یا یهو یه حرفی برات درمیاره اون وسط و... رفتارای بدتر حتی .هروقت میرم جایی اونم هست استرس میگیرم اصن

من یکبار ب زغال دست زدم دستمو سوزوند آیا منطقی هست باز دست بزنم امتحانش کنم ؟؟؟؟من یکبار ب سیم لخت د ...

دقیقا قربون آدم چیز فهم تموم شد و رفت ی بار که چه عرض کنم هی چشم پوشی کردم هربار که دلم می‌شکست