2777
2789
عنوان

بارداری هفته۱۳

232 بازدید | 13 پست

سلام خانما من ۱۳ هفته و ۵ روزمه ولی دو روزه ک خیلی نگرانم‌همش شک‌میکنم‌باردارم یا نه شما هم‌همینجوری بودین؟؟؟؟

غربالگری اول رفتم‌جوابش خیلی خوب بود 

نینی‌هم حس‌نمیکنم‌الان‌ حالت تهوع هم‌خیلی خوب شده بعضی روزا اصلا ندارم‌فقط به بوهای بد خیلی حساسم..

تنها علامت اینه‌ک ببخشید فقط سینه هام‌حساسن‌ شکمم‌یکچولو بزرگ‌شده...

دیگه هیچی شما هم‌همینجور بودین؟نگران نمیشیدین‌ک‌نبنی الان‌در چه حاله؟

من همش فكر ميكردم نكنه مرده باشه 😕 عاديه اين استرسا 

شما هم همینجوری بودی پس؟اخه نینی هم ک ادم حس نمیکنه الان... باز قبلا یکسره حالت تهوع داشتم دلم خوش بود..

الان تا بعد عید باید صبر کنم ک بعدش برم غربال دوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین توبودم رفتم سونو گفت همه چی نرماله چون تهوعم تموم شده به هیچیم حساس نیستم گاهی شک دارم اصلا حامله باشم برعکس سر حاملگی اولم کلا داغون بودم تاماه اخر این واقعا عالیه

شما هم همینجوری بودی پس؟اخه نینی هم ک ادم حس نمیکنه الان... باز قبلا یکسره حالت تهوع داشتم دلم خوش ب ...

اره منم حس نمكردم الان فقط بعضي وقتا يه مثل تركيدن حباب حس ميكنم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
منم عین توبودم رفتم سونو گفت همه چی نرماله چون تهوعم تموم شده به هیچیم حساس نیستم گاهی شک دارم اصلا ...

شمیدم‌بچه دختر‌حالت تهوع هستش تا ماه ۵ اینا ولی بچه پسر  ۳ ماه ک‌تموم‌میشه دیگه حیلی‌کم‌میشه...

پس طبیعیه😊نگران‌نباشم‌خیلی...ایشالا همه‌نینی ها صحیح سالم‌بدنیا بیان

منم 7 هفتمه انقدر نگران هنوزم نرفتم سونو گفته 8هفته شد بیا .هی میگم چی میشه هستش نیستش واااااااای کاش الان زایمان میکردم

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
وا مثلا دیگا چه اتفاقی قراره بیفته؟ تهوع که داشتی حساسیت سینه و... هم که بوده همه علائمو داری تازه خ ...

اخه قبلا یکسره خسته بودم میخواستم‌بخوابم سوزش معده شدید داشتم دهنم تلخ میش لگن درد داشتم این همه علائم

الان کلا فقط صبا حالت توهع دارم صبحانه بخورم انگار نه انگار باردارم😊

منم 7 هفتمه انقدر نگران هنوزم نرفتم سونو گفته 8هفته شد بیا .هی میگم چی میشه هستش نیستش واااااااای کا ...

عزیزم ایشالا ک صحیح سالمه ولی تا ادم‌نینی حس نکنه‌حرکتاشو حس نکنه دلش اروم‌نمیگیره

عزیزم ایشالا ک صحیح سالمه ولی تا ادم‌نینی حس نکنه‌حرکتاشو حس نکنه دلش اروم‌نمیگیره

اره واقعا 😐

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

خوشبحالت😞

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود