تا یه تاپیکی میزنی سلیقه شخصیت رو میگی یه عده کج فهم حتی بدون اینکه منظور آدم رو فهمیده بشن میان میگن به تو ربطی نداره یا حرفهای بی ربط میزنند مگه ما گفتیم به ما ربط داره نظر شخصی رو گفتیم واقعا یه عده اینجا خیلی بی شخصیتند دنبال اینند به بهانه های مختلف پاچه اینو و اونو بگیرند یا توهین و بقیه رو مسخره کنند
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی چیزا واقعا سلیقه شخصی شخصیه اصلا نباید به زبون بیارید
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یا کاسه داغ تر از آش و دایه مظلوم تر از مادر میشن. درمورد یکی که خودت میشناسی و میدونی چجور آدمی حرف میزنی هر چی دلشون میخواد بهت میگن. خب لعنتی من دارم غیبت میکنم تو برو بیرون شرکت نکن. اینقد بدم میاد از آدم هایی که خودشون ته عوضی بودنن ولی ادا خوب ها رو درمیارن
به زبون آوردن سلیقه شخصی ایرادی نداره ربطی به اینم نداره که به کسی ربط داشته باشه فقط یه نظر و سلیقه ...
بعضی نظرات توهین حساب میشه عین تاپیک اخرتون
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هیچ توهینی نیست تو تاپیکمم گفتم من خوشم نمیاد شما هم ممکنه از خیلی چیزها خوشتون نیاد
ولی بیانش نمیکنم. نکتش همینجاست