2777
2789

سلام 

اگر تهران هستيد بريد پيش متخصص ايمونولوژي مثلا آقاي زرناني در بيمارستان گاندي يا مريم توكلي در ابن سينا

پزشك زنان هم فاطمه رزاقي و سهيلا عارفي و آقاي معيني در همين سايت ديدم ازشون نتيجه گرفتند و راضي هستند

خدایاشکرتتتتت 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  اگر تهران هستيد بريد پيش متخصص ايمونولوژي مثلا آقاي زرناني در بيمارستان گاندي يا مريم تو ...

نه تهران نیستم ولی از پزشکهای اینجا نتیجه نگرفتم حالا میخوام برم بیمارستان صارم این لیست پزشکهای بیمارستان صارمه

در مورد دکتر عارفی تحقیق کردم کسانی بودن که پیش ایشون بازم سقط کردن من میترسم زمان رو از دست بدم چون یک سال پیش هورمونهام اکمده پایین و پزشکهام متدگوجه نشدن میترسم واقعا

...
نه تهران نیستم ولی از پزشکهای اینجا نتیجه نگرفتم حالا میخوام برم بیمارستان صارم این لیست پزشکهای بیم ...

دكترهاي صارم كه مثل اصفهان اول از همه آزمايش كراس مچ يا آپكا مينويسند 

اصفهان هم يك دكتر خوب داريم ولي نوبت هاش شده نه تا ده ماهه براي بار اول  

خدایاشکرتتتتت 😍😍
دكترهاي صارم كه مثل اصفهان اول از همه آزمايش كراس مچ يا آپكا مينويسند  اصفهان هم يك دكتر ...

این آزمایش مربوط به چیه؟

من تماس گرفتم بیمارستان بهم گفت واسه اردیبهشت نوبت بگیر اگه آزمایشات هم کامل باشن دیگه آزمایشی نیاز نداری 

حالا دارم لیست آزمایشهای مورد نیاز رو پیدا میکنم که به دکترم همینجا بگم واسم بنویسه که انجام بدم وقتم تلف نشه

...
این آزمایش مربوط به چیه؟ من تماس گرفتم بیمارستان بهم گفت واسه اردیبهشت نوبت بگیر اگه آزمایشات هم کا ...

يك آزمايش ايمني 

كه يسري از دكترها قبولش دارنند و يسري هم ميگنند منسوخ شده هست و اصلا توجه هم نمي كنند 

ميزان سازگاري خون مرد به زن را نشون ميده اگر سازگاري كمتر از ميزان باشه بدن زن به جنين حمله ميكنه و اونو از بين ميبره 

البته ميگم بيشتر اصفهان قبول دارند و تهران كه به غير صارم ميگنند نه

خدایاشکرتتتتت 😍😍
مشکلتون رو پیدا کردن؟ اصلا بچه ندارین؟ پزشکت کیه؟

والا هردفعه يك مشكل جديد پيدا ميشه 

همين آپكا 

مشكل انعقادي 

تنبلي تخمدان 

اين سري آخر همه را هم حل كرده بودم ولي باز نشد كه باز بهم گفتند بهتره اي وي اي جي بزني  

من اصفهانم عزيزم

خدایاشکرتتتتت 😍😍
والا هردفعه يك مشكل جديد پيدا ميشه  همين آپكا  مشكل انعقادي  تنبلي تخمدان  ا ...

من دکترم بدون اینکه آزمایش جدیدی واسم بنویسه یا علت رو پیدا کنه بهم گفت باید ای وی آی جی بزنی که کیفیت تخمک هاتو میاره پایین ولی از چند نفر پرسیدم گفتن ربطی به تخمک ها نداره

میدونی دکترم بیشتر داره آزمون و خطا میکنه به جای اینکه مشکل رو پیدا کنه

من مشکل انعقادی نداشتم ولی بهم انوکساپارین داد و بازهم سقط کردم

...
من دکترم بدون اینکه آزمایش جدیدی واسم بنویسه یا علت رو پیدا کنه بهم گفت باید ای وی آی جی بزنی که کیف ...

عزيزم اي وي اي جي اصلا كاري به تخمك نداره فقط ايمني بدن را تنظيم ميكنه 

شما پردنيزولون هم داشتيد؟

لوتروكسين 

فوليك اسيد ٥

آسپرين

اينا اكثرا داروها هستند 

صارم اگر اون آزمايشي كه گفتيد مشكل داشته باشه لنفو ميكنند براتون 

خدایاشکرتتتتت 😍😍