2777
2789
عنوان

اصلا به مامانم نمیخورم💔💔💔

379 بازدید | 37 پست

مادر من 15سالگی ازدواج کرد پدرم اونموقع 20سالش بود 

بعد ی سال من اومدم یعنی کلا اختلاف سنیم با مادرم16ساله! 

با پدرم۲۱سال 

من الان21سالمه هرکس منو مادرمو میبینه تعجب میکنه ک مادرمه 

ی بار خانومه پرسید منظورتون دختر همسرتونه چون اصلا به شما نمیاد ازدواج کردع باشین چه برسه به اینکه دختر به این بزرگی داشته باشین راستش هم خوشحال شدم هم بهم برخورد ناراحت شدم(: 

دیشب مادرو خواهرم دم خودپرداز مشغول عوض کردن رمز بودن نگاشون کردم واقعا بهش میاد اون دخترش باشه امامن ن(: 

مامانم الان37سالشه 

بابام 42

ابجیمم15

من اصلا به مامانمو خانوادم نمیام 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم فاصله سنیش بامامان بابام همینه اکثراب بابام میگفتن داداشته چون بابام موهاشم همونطورسیاهه بااینکه الان نزدیک 50سالشع

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من با مامانم ۳۰ سال اختلاف سنی دارم بچه اول هم هستم😐😐😐

گور بابای غم ، من میرسم به چیزی که لایقم .یه شب دوباره تو رو میبینمو میزنه بهم چشمک ستاره پیشت میشینمو زل میزنم بهت انگار یه خوابه بیبی برمیگردم باز یه روزی تهرااان کنارت... تهران کنارتتت🎶🍺بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس ، دلیل خنده و گریه ات یکیه مسخرست. روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده، من از اینی می‌سوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده 🎶

این ک عالیه مامانت رفیق پایت میشه

درسته میدونم 

همیشه برام خیلی خوشحال کننده بود 

اما وقتی کنار هم وایمیستیم انگار خواهریم 

پارتنرم باوز نمیکرد مادرمع تا شناسنامع نشونش دادم 

اینجوریم خوب نیست اخع

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

الان لابد گشتی دلیل برا ناراحتی پیدا نکردی اینو پیدا کردی غصه بخوری ها

ن دارم سعی میکنم غم رفتن ی نامردو هضم کنم بیشتر حواسمو پرت کنم 

بعدم دیشب ک مادرو خواهرمو اونجور دیدم یجوری شدک انگار حسادت کردم 

یعنی چی؟

همیشه اینکه طرف با مامانش فاصله سنی کمی داره برام جالب بوده و خوشم میومده.

خیلیییی خوبه که چرا بد باشه!

خیلی ام به خانواده ت میای

خیلیا هستن مثل شما

تنها نیستی که

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡