2777
2789
عنوان

ضد حال

40 بازدید | 5 پست

دیروز شوهرم از ظهر می گفت بریم شب بیرون و بازار و ....

شب شد. من یک کم کارا رو کردم بعدش توی اتاق بودم گفتم میخوایم بریم یا نه؟ دیدم هیچی نمیگه. گفتم شاید نفهمید. یک ربع بعدش رفتم توی هال بهش گفتم میخوای بریم؟ دیدم بازم ساکته.... فهمیدم صدام شنیده اما دیگه نمیخواد بره.

از اینکه نرفتم ناراحت نیستم از اینکه ساکت بود و جوابم نداد.

از اینکه ضد حال خوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین باهاش حرف بزن و دلیش بپرس

ددلیلش این بود که شب بود و دیر شده بود برای بیرون رفتن.

وقتی دوبار پرسیدم هیچی نگفت .ساکت بود.

خوب تو که نمیخوای بری حداقل وعده نده.

اگر هم ازت میپرسم قشنگ بگو دیر شده. فردا شب میریم. یا اصلا بگو دیگه حالش نیست. نه اینکه سکوت کنی

ددلیلش این بود که شب بود و دیر شده بود برای بیرون رفتن.وقتی دوبار پرسیدم هیچی نگفت .ساکت بود.خوب تو ...

خوب اینجوری نباید ازش می پرسیدی مثلا می گفتی چرا ساکتی یا اتفاقی افتاده شاید واقعا یه خبری بهش دادن یا پیام اومده براش 

خوب اینجوری نباید ازش می پرسیدی مثلا می گفتی چرا ساکتی یا اتفاقی افتاده شاید واقعا یه خبری بهش دادن ...

صبح ازش پرسیدم.

هر حبری یا اتفاقی رو میتونست همون لحظه بگه.