2777
2789
عنوان

به سه زبان مختلف یک جمله گفتم

119 بازدید | 13 پست

نی هائو!how are you?ممنون منم خوبم

خیلی بد سوتی دادم دوستم موند گفت چی؟

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف حالک؟

چی؟

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خب ک چی

فکر کنم درست منظورم رو نگفتم

ببین من وسط تکلیف زبان چینی بود که تلفن زنگ زد.

منم گوشی رو برداشتم این جمله رو گفتم

دوستم اونطرف گوشی مونده بود

گفت چی گفتی؟

منم فهمیدم یک سوتی واقعا بزرگ دادم😐😐😐😐

فکر کردم یک لحظه تو چین هستم😑😑

اینا الان یه جمله اس؟

یک جمله که نه

ولی ابروم پیش دوستم رفت😐😐😐😐

😂😂اها ارع گاهی ادم اینجوری میشه

واقعا خیلی بد بود😑😑😑😑

فکرش رو بکن چه سوتی مسخره ای دادم 

那你会说汉语啊! 真棒👍

اره میدونم عالیه که میتونم بعدش چینی صحبت کنم ولی الان فکر کنم دیگه ابرو ندارم پیش دوستم

باید برم واسه اش توضیح بدم فکر نکنی خل و چل شدم

اره میدونم عالیه که میتونم بعدش چینی صحبت کنم ولی الان فکر کنم دیگه ابرو ندارم پیش دوستمباید برم واس ...

没事🤔😆 آدمای چند زبانه یه وقتا قاطی می‌کنن طبیعیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

没事🤔😆 آدمای چند زبانه یه وقتا قاطی می‌کنن طبیعیه

واقعا بعضی جا ها کار دستمون میده

فکرش رو بکن وسط کنفرانس فارسی چینی بگی

😑😑😑😑😑