2777
2789

اما فکر میکنم تو ایران آینده ای نداره

همیشه علاقه زیادی به سیاست داشتم 

بنظرتون سخته؟با ۳۰ سال سن دیر نیست؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خوند و هیچوقت نتونست باهاش شغل پیدا کنهآخرش دبیر شد

آره تو ایران جایی نداره مث رشته های مهندسی هست گمونم😁

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

خیلی رشته جالبیه ولی خب آزادی بیانی ندارهبقول دوستم باید مطابق یک سری قواعد مطلب بنویسی،اظهار نظر کن ...

خیلی علاقه دارم به سیاست

ولی میبینم تو ایران جایی نداره مث اینکه حیف 

آره آزادی بیان اصلا موج میزنه اینجا😂

خیلی علاقه دارم به سیاستولی میبینم تو ایران جایی نداره مث اینکه حیف آره آزادی بیان اصلا موج میزنه ای ...

توی ایران واقعا پیشرفتی نداره

مگه برای یک قشر خاص با تفکر باب میل حکومت

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

هیچوقت از سیاست خوشم نمیومد همش تظاهر و دروغ و فریبکاریه حالا بخوای بری تحصیل هم کنی که واویلا😁

ولی دور از شوخی،  بعد از فارغ التحصیلی میتونی وارد شغلهای مربوطه بشی اگه پارتی داری میشه🙃

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

رشته جذابیهاما اگه میخوای بخونی کار کنی نه بنظرم اما اگه فقط دوست داری تحصیل کنی خوبا

نههه دوست دارم کار کنم مدرک الکی چه فایده

دوست دارم وارد عرصه سیاست بشم😁 آی ام سیاسی😂

حقوق بین‌الملل بخون فک کنم تا دکترا بخونی میتونی اپلای کنی

تا دکترا دیگه ۴۰ شده سنم😁ولی خیلی دوست دارم سیاستو حیف تو ایران جایی نداره.

توی ایران واقعا پیشرفتی ندارهمگه برای یک قشر خاص با تفکر باب میل حکومت

اره دقیقا تو سیاست اونایی هستن که باب میل خودشونن یا اقوام خودشون😒