2777
2789
عنوان

علائم پیسی چیه تو رو خدا یکی بگه 😭

121 بازدید | 14 پست

من دو ساله روی یکی از انگشتام یه لکه خیییلی کوچیک هست که اطرافیان متوجه نمیشن و‌خودم میبینم و شکلش طوریه که انگار خراش داشته یا جای زخمه که سفید شده ولی من مطمئنم به هیچ جایی نخورده 

بعد روی ناحیه تناسلیم هم مثل پوست مرغی دون دون هست منتهی دونای سفید هستن 

بنظرتون پیسیه 

بعد اگه پیسی بود ممکن بود تا الان زیاد تر شده بود؟

مامانم دکتر نمیبرتم همش میگه چیزی نیست و تو اینقدر حساسی و اگه پیسی بود تا الان زیاد شده بود 😭😭😭

ولی فکر و خیال دیوونم میکنه

برودکتر چون فکررکنم پیشی اضافه نمیش ولی پاک هم نمیش ب سادگی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

دون دون نداره پیسی

از انگشتت عکس بفرست من ببینم بهت میگم هست یا نه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چیزای ک‌گفتی پیسی نیسپیسی برجسته نیس فقط رنگ پوست عوض میشهولی بهتره ی دکتر بری شاید حساسیتی ...

این لکی هم که رو انگشتم هست برجسته نیست فقط ناحیه تناسلیم دون دون سفیده 

الان عکس انگشتم رو گذاشتم میشه ببینی؟

عزیزم عکسشو الان گذاشتم میشه بگی

ببخشید دیر جواب دادم نیامدم نی نی سایت تازه الان اومدم و دیدم 

نه این پیسی نیست 

شاید یه زمانی زخم شده و ردش مونده منم رو انشگتم که قبلاً زخم شده همینجوریه 

پیسی بعد چند وقت زیاد میشه 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

خدا خیرت بده عزیزم خیالمو راحت کردی

خواهش میکنم گلم ممنون