2777
2789

سلام به روی ماه همگی، رفقای گل نی‌نی‌سایتی! 😍

آقا دلم نیومد یه تاپیک شاد و پر انرژی نزنم که دور هم جمع شیم و حال دلمون رو خوب کنیم. 💖

میدونید که زندگی بالا و پایین زیاد داره، ولی کلی لحظه‌های کوچیک و قشنگم هست که شاید به چشممون نیاد یا تو شلوغی روزمرگی گم شه.

می‌خوام تو این تاپیک، هر کی از شادترین و قشنگ‌ترین لحظه کوچیک امروز یا دیروزش بگه. هر چی که باعث شده ته دلتون یه لبخند کوچیک بیاد، یه حس خوب بگیرین، یا حتی یه لحظه خندتون بگیره!

* شاید یه بچه بامزه تو خیابون یه کار خنده دار کرد؟

* شاید یه خبر خوب کوچیک شنیدین؟

* شاید یه دوست قدیمی بعد مدت‌ها یه پیام داد؟

* شاید غذایی که درست کردین، خیلی خوب از آب دراومد؟

* شاید امروز صبح وقتی بیدار شدین، یه نور قشنگ از پنجره افتاد رو صورتتون و حس خوبی گرفتین؟

* شاید آهنگ مورد علاقه‌تون یهو تو رادیو پخش شد؟

* شاید بچه‌تون یه حرف بامزه زد؟

هر چی که هست، هر چقدرم کوچیک، بیاین اینجا بگین. بذاریم با انرژی مثبت همدیگه رو شارژ کنیم.

میخوایم یه عالمه لبخند جمع کنیم تو این تاپیک! 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت پیش که سیم کارت قبلیمو شکوندم و یه جدید انداختم 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

وای عزیزم خدا حفظش کنه😍😍🥰🥰🥰

مرسی 

میاد تاپمو میزنه بالا شکممو ماچ میکنه 

میاد پیشم دراز میکشه میخنده 

خیلی شیرینه 😂😍

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀