من راضیم چون هر کی منو میبینه اول از چشمام تعریف میکنه چشم مادربزرگ مامانم آبی روشن چشم مادربزرگم س ...
دقیقا تو آفتاب خیلی خوشگل میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
گربه مشخصه خیلی سوختی خوب سگ هم چشاش مشکی وقهوه ای هست الان توسگی؟؟!!!
گفتم که رنگ چشم به تنهایی نماد زیبایی اصلا نیست چه مشکی چه روشن ضمنا سگ شرف داره به بعضی انسانها که بدون اینکه منظور طرف رو فهمیده باشند با کج فهمی خودشون وسط میندازند
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
از چی بسوزم چشم رنگی گربه ها هم دارند و تو خارج هم پره اصلا به تنهایی هم نماد زیبایی محسوب نمیشه
از همینی که یه آدم رو به گربه تشبیه میکنی و حرص میخوری بابت زیبایی شون، مشخصه 😂😂😂
من میرم دیگه .... سوختن یه آدم از حسادت، برام لذتی نداره دیدنش 😁 تو بسوز همچنان که صدای جیلیز ویلیز کردنت میاد😁
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊