2777
2789

بعد از ۴سال باردار شدم 

انقد جسمی و روحی خسته شدم در حد مرگ 

یهو حالم گرفته میشه انرژیم تخلیه میشه 

حوصله م ته می‌کشه انگاری 

کاش میشد دو هفته نباشم 

شما بچه هاتون چند وقتشون شد یکم تونستید راحت دراز بکشید و اون خودش مشغول بشه 

💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم وقتی دوقلوهام نوزاد بودن میگفتم کاش برم تو کما خیلی سخته بچه داری خیلی،حالا مث من دوقلو باشه اندازه پنج دیقه هم واس خودت نمیشه وقت بذاری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

وقتی سه ساله بشه ی کم راحت میشی.ولی سختی های بچه هست با بزرگ شدنشون سختی هاشون تغییر میکنه و بزرگتر میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
پسر من ۴سالشهدیروز از خستگی کلی گریه کردمحالا نشسته لود کنارم می گفت گریه کن بیشتر گریه کن

😂😂😂

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خسته نباشی گلم شما نیلز داری ک مدتی بچه رو بذاری پیش خواهری مادری کسیاگه کسیو نداری به شوهرت بگو نگه ...

داغون شدم😔

انقد افسرده شدم خوشحال نمیشم بخوام برم تفریح

💗

فقط دو هفته. من دوس دارم حداقل پنج سال برم کما

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن