2777
2789

هر کی تجربه داره یا بلده لطفا راهنمایی کنه

تو تلگرام پسره اومد پی وی صحبت کردیم بعد فهمیدم بیشوره بلاکش کردم

دوباره بعد چن وقت پیداش شد با اکانت دیگه و هی اصرار بزار حرف بزنیم با اصرار پا شد اومد محل کارم از شهر دیگه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

منه خرم ادرس دادم اومدو نوشیدنی گرفت

بعد باز ی بار دیگه خودش پا شد اومد 

ادرسو پیدا نمیکرد هر چی از دهنش در اومد گفت

حالا این تا اینجا

باز عذرخواهی که از دلت در میارم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلاک کن بزار تهدید کنه اهمیت ندی بیخیال میشه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گفت شماره کارتتو بفرست واست بزنم بری خرید و کلی اصرار ۷۰۰ زد

حالا امروز باز گفت میام شهرتون بریم بیرون

منم گفتم نمیام تا الانم خیلی صبوری کردم

هر چی دلش خاست گفت

الانم تهدید و فحش پولی زدمو برگردون

بلاک کن بزار تهدید کنه اهمیت ندی بیخیال میشه

نبابا ادرس کارمو داره

نزدیک خونمون. پیادم کرد شهرمون کوچیکه

گفت شماره کارتتو بفرست واست بزنم بری خرید و کلی اصرار ۷۰۰ زدحالا امروز باز گفت میام شهرتون بریم بیرو ...

برگردون بلاک کن

هیچ غلطی نمیتونه کنه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عکس فرستادم

حالا مبلغی نیس ولی اینکه هر حرفی زده و میگه یساعت وقت داری پولمو برگردونی اینا واسم زور داره

خیلی پرروعه

چیکار کنم بشینه سر جاش

از شماره کارت بگیر ۷۰۰رو براش واریزکن

بعدش بهش بگو اگ مزاحم شی ب فتا اطلاع میدم تهشم بلاکش کن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

من که این پولو میندازم جلوش ولی باید یاد بگیره که بزور کاریو پیش نبره اینقد پررو نشه

چیکار کنم؟

عزیزم 😐چرا با سایکو جماعت انقد ارتباط میگیری؟ادرس و شماره کارت و ...چقد جیگر داری ماشالااگر خیلی سه ...

من میدونستم روانیه بلاکش کردم

باز دوبارع یجوری شد که پیام داد و عذر خواهی کردو

منم تنها دوباره بهش فرصت دادم