2777
2789

فکرکردم مثل همین سریالای معمولیه از ظهر تا شب یکسره دیدم دیشب ک با قرص و سردرد خوابم برد الان حالم یجوریه

اه این چی بوددد

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

فیلمش بر اساس واقعیته و این بیشتر باعث میشه آدم اعصابش خورد شه 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمش بر اساس واقعیته و این بیشتر باعث میشه آدم اعصابش خورد شه

مخصوصا برای منی که توی 8ساعت همشو دیدم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

مخصوصا برای منی که توی 8ساعت همشو دیدم

درکت میکنم 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

وای منم بعدش اعصابم بهم ریخته بود سردرد شدید گرفتم مامانم مسخرم میکرد😒

آخرین بار سر قسمت آخر زخم کاری اینجور شدم چندروز ناراحت بودم

وای پس من چی؟ دیروز با خانوادم رفته بودم سینما. ما همیشه که می‌رفتیم سینما فیلم کمدی می‌دیدیم منم خوب خیلی به کیدراما و سریال کره‌ای علاقه دارم و خب اونا رو می‌بینم و بیشترشون پایینشون شاد و خوبه و حالت کمدی و عاشقانه داره بعد دیروز که رفتم سینما فیلم واقعاً درام بود عنی انقدر حالم بد شد من لحظه به لحظه این فیلم داشتم گریه می‌کردم انقدر گریه کردم دور چشمم که هی اشک پاک میکردم قرمز شده😂😂😂 

حس میکنم زیادی احساساتی شدم😅

آخرین بار سر قسمت آخر زخم کاری اینجور شدم چندروز ناراحت بودم

من سر فیلم بیبدن انقد حالم بد شد تا خود صبح هق هق گریه میکردم بعد خانواده نمیدونستن دلداریم بدن یا بخندن🤣🤦🏻‍♀️

پُز نیستسبک زندگیمه😎