2777
2789
عنوان

خواستگارای خوبمو رد کردم پشیمونم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 49 پست

من شاید درست نباشه بگم ...ولی توی فامیل ما هم چند تا دختر داریم که هم تحصیل کرده هستن و هم خانواده خیلی خوبی دارن و هم لحاظ ظاهری زیبا کلی هم خواستگار خوب داشتن ، یکی رو به خاطر قیافه یکی رو بخاطر سطح تحصیلات و ...  در کل همه خواستگاراشون رو به هر دلیلی رد کردن و الان نزدیک چهل سالشون شده و خیلی پشیمون هستن الان، میخوام بگم دنبال یه پسر همه چی تموم نباشید چون هیچ آدمی نیست که کامل باشه همه جوره و با همه ملاک های شما مطابقت داشته باشه ببینید کدوم پسر ۷۰ درصد به بالای ملاک های شمارو داره به همون اوکی بدید و سخت گیری نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من منتظر بهتر بودم که اینطوری شد آدم باید قانع باشه بنظرم

اره ولی شاید خدا برات بهترش رو کنار گذاشته،منم خواستگارای خوب رد میکردم ،ولی الان هم از انتخابم راضی ام، ان شالله ک تو هم انتخاب درستی داشته باشی گلی

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

یه عده نادان هستن دائما تو مخ بقیه میکنن که زیر ۲۵ سال ازدواج کنی کودک همسریه 

و کلی هم فحش و ناسزا میگن 

ولی واقعا از ۲۰ سالگی دیگه اگر شخص به بلوغ فکری رسیده باشه وقت ازدواجه منم ۲۹ ازدواج کردم الان پشیمونم که سن جونیمو تباه کردم و دیر بچه دار شدم 

اخه الان همه ی شوهرا خیانت میکنن آدم میترسه

نه،خیلیا هستن که تحت هیچ عنوان خیانت نمی کنن به خاطر این ترستون تنها نمونید تو دوران آشنایی خیلی راحت متوجه میشید که طرف چجور آدمیه

از کسی که قبل شما با کلی دختر دوست بوده ، کسی که باااش وقتی میرید بیرون کلی سر و گوشش میجنبه و به دخترای دیگه نگاه می کنه، کسی که گوشیش رو وسیله شخصی میدونه و نمیده به شما تا ببینید توش چیا هست و برای هر قسمت گوشی رمز گذاشته، کسی که دوست باز و رفیق بازه، کسی که تو شبکه های اجتماعی کلی دختر رو فالو داره، کسی که بیش از حد زبون بازه

از این چیزا دیدید یکم حواستون رو جمع کنید

من تا پارسال خیلی خواستگار داشتم خیلییااا الان بعد یکسال یدونه اومد اونم رد کردم رف حس میکنم کم کم دیگه خواستگار ام کم میشن 

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

علاوه بر اینکه کم میشن کیفیتشون هم میاد پایین😑

با این ک سنم کمه و رفتم تو ۲۲ واقعا خواستگار کمتر شده نسبت به قبل جدا از اون من شهر کوچیک زندگی میکنم از اقوام خواستگار داشتم همسایه و.. بعد اینکه جواب منفی دادم رفتن گفتن به بقیه دخترشون عروس نمیشه الکی نرید خواستگاری

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

با این ک سنم کمه و رفتم تو ۲۲ واقعا خواستگار کمتر شده نسبت به قبل جدا از اون من شهر کوچیک زندگی میکن ...

تو سنت خوبه اشتباه من رو نکن مورد خوب تو همین سن ها میاد

من همسن تو بودم خواستگار راه نمیدادم🤦🏻‍♀️

۱۷ سالم بود بابام همین حرفو بهم زد

اینکه مورد خوب همیشه نیست

ازدواج کردیم و خداروشکر همسرم خیلی مرد خوبیه...

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)