2777
2789

کسی که از بقیه لحاظا خوبه عملی محبت میکنه ولی توی محبت کلامی خیلی ضعیف باشه حتی تو نامزدی هم همین بود الانم که خونه خودمونیم همینه البته از وقتی خونه خودمونیم به اندازه خییییلی کمی بهتر شده من احساس میکنم بیشتر دوس نداره بقیه ببینن محبت کردنشو ..به نظرتون جطور میشه همجین ادمی رو یکم تغییر داد که بهتر بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم همینطوره عملی ۲۰ کلامی ۵/۵💔🙄تغییر نمیکنن.

شما چحور با این موضوع کنار اومدی؟من چون تازه ازدواج کردیم دست خودم نیس دلم میخواد یکمم کلامی بگه با اینکه میدونم عوض نمیشه

شما چحور با این موضوع کنار اومدی؟من چون تازه ازدواج کردیم دست خودم نیس دلم میخواد یکمم کلامی بگه با ...

منم خودم یه ماهِ اومدم سر خونه زندگیم

خب تو دوره عقدو محرمیت میدیدم شخصیت شو

جدیه و کم حرفم هست

نه که کلا کلامی نگه ولی اگرم بگه گه گُداری

همون اول پذیرفتم

تو باهاش صحبت کن یه ذره راجب این موضوع

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

تغییر نمیکنن تلاش نکن منم همسرم همینطوری هستنمهم اینه در عمل نشون بدن ، حرف که فایده ای نداره

میدونم ولی مثلا هر جقدم هست گاهی حس میکنم دلم میخواد یه حرف کوجیکی بزنه 

منم خودم یه ماهِ اومدم سر خونه زندگیمخب تو دوره عقدو محرمیت میدیدم شخصیت شوجدیه و کم حرفم هستنه که ک ...

دقیقا مثل شوهر من کلا جدیه و کم حرف 

منم شخصبتشو دوست دارم ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینطوری میشم حس میکنم دلم میخواست یه ادمی بود که یکم بیشتر ابراز میکرد 

دقیقا مثل شوهر من کلا جدیه و کم حرف منم شخصبتشو دوست دارم ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینطوری میشم حس ...

تازه با من که زنشم اینجوریه به بقیه نگاهم نمیکنه باز به من دو کلمه ابراز عشق میکنه😂از این نظر خوبه

ولی خب آره همیشگیش خسته کنند‌ه‌س

من کنار اومدم، تو حالا صحبت کن یکم ببین چی میگه

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.