2777
2789
عنوان

نامزد غیرتی بده

141 بازدید | 12 پست

مذهبیه و مثلا اگه روسریم عقب باشه میکشتش جلو و از این حرکتش خوشم میاد روی پوشش هم حساسه 

ولی از اینا که همیشه خیلی با زن شون خوب رفتار میکنن و جلوی همه احترامشو دارن

(چون باباش با مامانش اینطوری رفتار میکنه بنظرم اونم اینطوریه) و یه جوری بهم حس اینکه مراقبمه و ازم محافظت میکنه میده 

و روی رابطه با نامحرم هم اگه غریبه باشه حساسه ولی محدود کننده نیست 

و اینکه کل خانوادش چادر میپوشن ولی منم حجابم کامل و مدرنه اما چادر نمیپوشم

امکان داره ازم بخواد چادری بشم ؟

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله الان فکراتو برا پوشش بکن هر روز دعوا نداشته باشید 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

واسه من بد . چون من اعتقاد ندارم کلا شالمم دور گردنم فقطاما اره احتمالش هست بهت بگه چادر بپوش

اخه باباش خیلی به تصمیمات مامانش احترام میزاره 

و فکر کردم اونم قراره به تصمیمات من احترام بزاره

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

اخه باباش خیلی به تصمیمات مامانش احترام میزاره و فکر کردم اونم قراره به تصمیمات من احترام بزاره

مگه قراره باباش هرجور بود اینم باشه؟ همینکه روسریت جلو میکشه خیلی نشان از احترام به تصمیم نداره ها

مگه قراره باباش هرجور بود اینم باشه؟ همینکه روسریت جلو میکشه خیلی نشان از احترام به تصمیم نداره ها

اره خیلی شبیه باباشه 

اون فرق داره مثلا حواست نیست حالت شالت بهم میخوره 

مثل این میمونه حالت پیراهن و موهای شوهر یا پارتنرت بهم بخوره درستش کنی

اره احتمالش هست ،به نظرم اینجور که گفتی اعتقادات و باورهاتون شبیه به هم هستند اگه ازتون بخواد چادر ه ...

نه من دوست ندارم چادر بپوشم

خوشبخت بشید .

این حرفارو میشنوم خیلی برام جالبه من چرا هیچوقت دوست نداشتم کسی به اصطلاح غیرتی بشه برام بهم بگه چی بپوش چطور بپوش .در هر صورت یاد آوری احساسات گذشته شد برام .⚘️⚘️⚘️🌿🌿🌿

ا