2777
2789

وقتی نمیدونی برا چیع چرا خریدی؟ 

حتما لازم بود ک بخری استفاده کنی؟ 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونر پاک کننده‌اس. آلودگی‌های عمیقی که با شوینده و دستمال پاک نمیشه؛ رو برمیداره.

ممکنه خاصیت دیگه هم داشته باشه همونطور که صابون داره ولی کارکرد اصلیش مشخصه.

هر موقع میخوای صورتت کاملا تمیز بشه استفاده کن. قاعدتا یه زمانش آخر شب برای پاک کردن کامل آرایشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یعنی روزانه دوبار صورتمو بشورم گلم؟

یک بار صبح و یک بار شب قبل خواب صورتت رو با شوینده بشور

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

وقتی نمیدونی برا چیع چرا خریدی؟ حتما لازم بود ک بخری استفاده کنی؟

قبلا دکتر پوست رفته بودم برام اینارو نوشته بود ولی اون موقع خیلیا رو استفاده نکردم...دوباره خواستم از رو نسخه بگیرم 

یک بار صبح و یک بار شب قبل خواب صورتت رو با شوینده بشور

اول تونر

بعد ابرسان 

بعد مرطوب کننده? 

بعد چه مارکی خوبه؟

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱

اول تونربعد ابرسان بعد مرطوب کننده? بعد چه مارکی خوبه؟

من از شوینده ی سیمپل

ابرسان و مرطوب کننده پرایم استفاده میکنم

به معنای واقعی پرایم بینظیره

پوست داغون رو بشدت سالم میکنه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

من از شوینده ی سیمپلابرسان و مرطوب کننده پرایم استفاده میکنمبه معنای واقعی پرایم بینظیرهپوست داغون ر ...

بعد عزیزم چجوری میزنیشون ترتیب زدنشون 

تونرت چه مارکیه؟ 

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱