2777
2789

شما که مادرید منو قانع کنید ( من عقدم نزدیک ۲ ساله)

از قضا داداش من امروز بعد دوماه میاد مرخصی از سربازی برای اولین بار. 

از طرفی مادرشوهرم امروز مهمونشون میاد از تهران (همسر مهمونشون با پدرشوهرم دوستن) و چندروزم قراره بمونن.

مادرشوهرم توقع داره من داداشمو ول کنم برم خونه اونا پیش مهمونا منم گفتم نمیتونم بیام جمعه صبح میام

به شوهرمم گفتم توام بیا بریم ترمینال دنبال داداشم شامم بیاییم خونه ما 

اینا به کنار مادرشوهرم به شوهرم گفته برادرزنت میاد چند روز اونجاس مهمونا دوروز اینجان باید بمونی خونه پیش مهمونا 😐😐

منم عصبانی شدم گفتم مهمونا میان ک میان اصلا مهم نیستن اونا آقاشون ک میخواد با بابات بشینه ۳ تا خانوم و دخترن میخوای بشینی بین زنا چیکار کنی مثلا؟

گفتم برای خانواده من ارزش قائل نشدی از اول اختیارت دست مامانته

اونم عصبی شد گف اختیارم دست خودمه زنگ میزنم اضافه کار میمونم سرکار هیجام نمیام قط کرد

نیم ساعت بعد زنگ زدم بهش گفتم شامو بیا اینجا بعد شام دوتایی میریم خونه شما شبم میمونم خونه شما. 

حق با کیه الان بنظرتون 

عاشق عکاسی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ خطره  

شوهرت حاضره  سرکار  بمونه  ولی تصمیم  نگیره  

این یعنی اینکه  جرات نداره  رو حرف مامانش حرف  بزنه 

داستان ها داری با این ادم بهتر بود  اینقدر رک نمیگفتی به شوهرت 

اروم اروم نرمش  میکردی بیا دیدن برادرم  و . شاید اخر شب رفتیم دیدن مادرت ..

.
برو خونه مادر شوهرت استقبال مهمونا فردا یکی دوساعت بیاین خونه مادرت داداشت ببینین

آخه نمیشه ک الان فامیلا خاله عمو دایی میخوان بیان خونه ما بخاطر داداشم من ول کنم برم!؟

عاشق عکاسی💕
زنگ خطره شوهرت حاضره سرکار بمونه ولی تصمیم نگیره این یعنی اینکه جرات نداره رو حرف مامانش حرف ...

آره میگه میام اونجا تو خونه دعوام میشه

اونجام نمیام با تو دعوام میشه

عاشق عکاسی💕
زنگ خطره شوهرت حاضره سرکار بمونه ولی تصمیم نگیره این یعنی اینکه جرات نداره رو حرف مامانش حرف ...

اتفاقا میخواستم خیلی ما ملایمت بهش بگم ک بیاد پیش من باشه

حرفای مامانشو گفت واقعا آتیش گرفتم

عصبی شدم

عاشق عکاسی💕
آخه نمیشه ک الان فامیلا خاله عمو دایی میخوان بیان خونه ما بخاطر داداشم من ول کنم برم!؟

همه میان اونجا؟

خب بگو مادرم مهمون داره  ولی ببین از من تجربه دار ب تو نشیحت خانواده شوهر اندازه پشه هم ارزش ندارن  ولی شوهرت رو ۰شات بزار الان تازه با تو ازدواج کرده فک میکنه تو دوری و مادرش فرشته اونام البته ی چی پشتت میگن میگه حق دارن و طرف تو نمیاد سعی کن  با مهربونی وسیاست اعتمادش جلب کنی بیاد سمتت خانواده ات ی ساعت دیر تر ببینی یا دای و عمو اشکال نداره شوهرت فقط بکش سمت خودت با جلب اعتماد وسیاست غرور و من گفتم خانواده من و اینا را بزار کنار اگه بیاد سمتت برگه برنده تا اخر عمر دست توه

اول اونجوری گفتی بعدم سریع تسلیم شدی

تسلیم نشدم چون گفت الان به مامانم زنگ میزنم میگم اختیارم نه دست توعه نه دست زنمه دست خودمه حوصله دعوام ندارم میمونم سرکار

منم گفتم اینارو به مامانش بگه اونا از چشم من میبینن

گفتم باشه شبو میریم خونه شما

عاشق عکاسی💕