2777
2789

اونم 14 نفر 

خانواده شوهرم پر جمعیتن  

منم شاغلم یعنی از قبل ازدواجمم شاغل بودن تو کارای خونه مخصوصا اشپزی اینا مهارت ندارم  

خونه بابامم اهل غذا درست اینا نبودن  

خلاصه هر بار زنگ میزنن مثلا فرداشب خونه این ما شام میایم اونجا  

حالا 14 نفر  

منم انقدر بی زبونم نکردم جوابشون کنم یا بگم نیستم  

چون واقعا برنامه داشتم با خواهرم برم خونه مامانم  

خیلی پشیمونم ک نگفتم نیستم  

حالا اونش به کنار  

درسته ادم خودشو اینجوری دعوت کنه اخه  

صابخونه میخواد مهمون دعوت کنه از قبل برنامه ریزیهاشو میکنه میبینه چه روزی فرصت مناسبیه اونم یکی ک شاغله   

بعد مهمون دعوت میکنه   

صابخونه باید ببینه فرصت پذیرش مهمون داره نه مهمون هر وقت برنامه خالی داشت حوصلش سر رفت بره خودشو دعوت کنه خونه مردم 

والا من خونه مادر  خواهرم اینجوری نمیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙄🙄🙄۱۴نفر خداییش بی عقلیه من شیش ماه یبار میرم خونه خواهرم زنگ میزنم اگه اوکی هستی واقعا تعارف نمیزنم الکی خصوصا اونایی ک کارمندن هر وقت هم میخوان بیان میگم چی دوست دارین درست کنم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مردم چقدر بیشعور شدنما خواستیم بریم خونه خالم چون برنداشت نرفتیمتازه دونفر بودیم عصرونه هم خواستیم ب ...

بخدا نمیدونی چقدر پشیمونم  قبول کردم  

تو این سالی ک عروسشون شدم حتی یه بارم نشد زنگ بزنم بگم فلانی من میخوام فلان روز شام بیام خونتون

بعضیا همینن واقعا کارشون زشتهمنم زیاد علاقه ای به مهمونی ندارمدردسره...

من دوست دارم پذیرایی از مهمونو تدارکاتشو اینارو ولی به شرطی ک شرایطشو داشته باشم   

و خودم بخوام دعوتشون کنم  

نه اینکه وقت بی وقت هر زمان خودشون میخوان بلند میشن میان 

بنظرم حساسیاز بیرون غذا بگیر

کلی پولش میشه  

مسئله غذا درست کردن نیس اینکار زشته ک هر وقت خودشون اوکی بودن زنگ میزنن میگن ما شام داریم میایم اونجا  

صابخونه باید زنگ بزنه دعوت کنه نه مهمون