2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بچه دار

170 بازدید | 10 پست

همه می گن بده

ولی واقعا نمیشه دربارش زود قضاوت کرد.

عمه ام مطلقه بود و بچه نداشت زن مرد بچه دار مطلقه شد

که دو تا بچه داشت یه پسر 14 ساله و یه دختر ده ساله داشت.

مرده همون اول سه دونگ خونه به نامش زد و بهترین وسایل و خونه زندگی رو براش گرفت. 

بچه هاشم فوق العاده مودب هستند و پسره پارسال جزو رتبه های برتر کنکور شد و رفت دانشگاه.دختره هم تو کارها خیلی به عمه ام کمک می کنه.

تازه عمه ام بچه دار شده و زندگی آروم و خوبی دارند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همیشه استثنا وجود داره کسی منکر نمیشه، ولی تحقیقات نشون داده معمولا این زندگیا آسیباش بیشتره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

دوست منم با مرد بچه دار ازدواج کرده.مرده خیلی خوبه.وضع مالی عالی دختراشم خوب و مهربونن.دوستمم خوبه و دارن میسازن باهم و در کل زندگی راحتی دارن ولی بازم دوستم میگه همین بودنشون ناراحتم میکنه .نبودن زندگیم خیلی بهتر میشد.طبیعی هم هست حسی که ادم به بچه خودش دارع نمیتونه به کس دیگه داشته باشه

عمت مطلقه بود

نه دخترمجرد

اون تجربه زندگی داشت میدونست متاهلی و مردها چطوری هستن. 

مجردا ندارن 

مرد بچه دار کِی حوصله خامی و اطوار دختر مجرد رو داره.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]