2777
2789
عنوان

رفتم بیمارستان پرستار اونجا ازم خوشش اومده ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 45 پست

خوب بنده خدا فکر کرده مجرد هستی.  محترمانه پرسیده  شما هم گفتید متاهل هستین و طرف معذرت خواهی کرده 

دیگه پاکش کن تموم شد و رفت 

لازم هم نیست به شوهرت نشون بدی تا شر و دعوا راه بیافته 

برام عجیبه بعضی اینجا می گن نشون شوهرت بده. انگار دنبال شر و دعوا می کردن  حالا وسط دعوا یکی یه نفر هل داد و سرش به جایی خورد و اتفاقی افتاد یه عمر بدبختی اش برای شماست 

بعضی کاربرها واقعا عقل ندارن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جور پز زیر پوستی ، من تعجب میکنم اینجا مینویسن خیلی بی آرایش و ساده ایم دکتر از ما خوشش میاد پرست ...

👌👌😅

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
یه جور پز زیر پوستی ، من تعجب میکنم اینجا مینویسن خیلی بی آرایش و ساده ایم دکتر از ما خوشش میاد پرست ...

عزیزم کسی می‌ره بیمارستان که آرایش نمیکنه من حالت عادی آرایش میکنم اما وقتی مریضم‌حوصله این کارا رو ندارم 

خدایا شکرت ✨💓

بنده خدا اگع میدونست متاهلی نمیپرسید تو رابطه ای شاید ندیده تو پرونده بزنه متاهله خودش گفته شرمنده دیگه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عمل اینا ندارم چهره ام خوبه آدم از خودش تعریف کنه قشنگ نیست🥴

اخه عجیب بود برام همچین حرکتی

تا حالا ندیده بودم پرستار شان خودشو انقد پایین بیاره این همهههههه دختر پزشک و پرستار خوشگل اونجا هست......

تولد عید شما مبارک👺🍕

یارو از این پلشتاس که تو همه پرونده ها میگرده دنبال زید😐 تو قیافه طرفم انقدر هیزگیری میکنه چندشم‌میشه از این کثافتای بی نا*موس.

من‌اگه جات بودم میبستمش به فوش همچین ادمایی ارزش درست صحبت کردن ندارن