2777
2789

پسر داییم داروسازی خونده،نه پدرش نه خانواده اش هیچ سرمایه ای ندارن بدن داروخونه باز کنه ،چند ساله داره تو داروخونه کار میکنه حقوق تقریبا ۲۰ الی ۲۵ میگیره

بنظرتون با این‌وضع امکان داره تو اینده بتونه داروخونه باز کنه؟

نمیتونه

پول هنگفتی میخواد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال فارغ التحصیله؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

به سختی 🫠چون الان هم داروخونه زیاد شده هم مجوز داروخونه بدون رشته ی مربوطه رو دادن ،بدون سرمایه عملا جالب نیست مگر اینکه تو شهری باشه که داروخونه نباشه یا کم باشه که کارش بگیره یا همون اول با یه دکتر قرار داد ببنده مثلا 

You're all the things I've got to remember

بلهه ممنون

میشه ازش بمرسید اگه بر میگشت عقب بازم این شغل رو انتخاب میکرد یاته چون من تصورم از دارو این بود که همه درامدبالای صد میلون رو دارن. مثلا با کار کردن در یه شرکت 

میشه ازش بمرسید اگه بر میگشت عقب بازم این شغل رو انتخاب میکرد یاته چون من تصورم از دارو این بود که ه ...

ببین الان شرکت های داروسازی اشباع شدن 

یا باید پارتی کلفت و پول کلفت داشته باشی بتونی مجوز داروخونه تو قسمت خوب شهر بگیری

وگرنه مهایت میری داروخونه کار میکنی خیلییی لطف کنه و داروخونه پرتردد باشه و مشتریش زیاد باشه نهایت درامدت ۳۰ الی ۴۰ تومه

وگرنه داروخونه های دیگه ۲۰ الی ۳۰ میدن