2777
2789

او خوداااا🥲🫀

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بامزه 😍 فقط تو محل کار شما کتاب های دبستان چیکار میکنه؟😅

اره خیلی نازن

این کتابا برای پسربچه یه افغانی بود اونجا زندگی میکردن نگهبانی میداد پدرش دیگه رفتن افغانستان کتاباش گذاشت انبار نبرد

اره خیلی نازناین کتابا برای پسربچه یه افغانی بود اونجا زندگی میکردن نگهبانی میداد پدرش دیگه رفتن افغ ...

که اینطور 

چقدر محیط کار شما سرزنده و خوبه البته خودتون هم مشخصه آدم انرژی مثبتی هستید

موفق باشید

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
که اینطور چقدر محیط کار شما سرزنده و خوبه البته خودتون هم مشخصه آدم انرژی مثبتی هستیدموفق باشید

بله واقعا اولین کاری هست تو زندگیم که هم توش در آمد دارم هم لذت تا الان هر کاری داشتم فقط در امد خالی بوده لذتی نداشته😁

ممنون از لطفه شما موفق باشید در پناه حق