2777
2789
عنوان

رابطه در سنین پایین

196 بازدید | 21 پست

درود دوستان

واقعا واقعا بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان زیر سن بیست سال به رابطه با جنس مخالف و اینا فکر نکنید که شدیدا آسیب میبینید بسیار اشتباه و تباه کنندس حتی فکر بهش حالا خیلبافی رو کاری ندارم ولی عمل و فکر بهش اشتباهه 

دوستان اگر تجربه مشابهی دارید این پایین بگید استفاده کنیم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۵ سالگی رل زدم و واقعا تهش پوچه

دقیقا تهش واقعا پوچه اصلا رابطه به طور کلی تهش پوچه تو فیلم آنی هال ، وودی آلن اینو نشون میده دیگه چه برسه تو سنین پایین 

بله همه پشیمون میشن کار غلطیه کلا

اره غلطه ولی اگه با غریبه بود خیلی بهتر بود واسه ام فامیلو همیشه میبنی و حالت بد میشه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

اره غلطه ولی اگه با غریبه بود خیلی بهتر بود واسه ام فامیلو همیشه میبنی و حالت بد میشه

اوه آره از اون نظر که اونم باز قوز بالا قوزه مثل ورود به رابطه تو ترم یک دانشگاهه