من فارق التحصیل پرستاری هستم..بومی خوزستان ولی طرح ثبت نام کردم واسه تهران.کسی از بچه های طرحی تهران هست بم بگه کدوم بیمارستان بهتره و آيا بیمارستان خوابگاه واسه غیر بومیا میده یا نه؟لطفا اگر اطلاع دارید بم کمک کنید
با بیمارستانی که میخوای بری تماس بگیر از کارگزینی یا امورپرستاری بپرس
بسنگی داره به بیمارستان و دانشگاهی که مجموعش هست
که خوابگاه میدن یا نه و به چه صورت هست
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
معرفی نامم رو زده بودن واسه بیمارستان طالقانی گفت خوابگاه نمیدیم منم نرفتم.خیلی ناراحتم 😭.هزينه ها ...
خیلی ناراحتم دختر.بم گفتن باید ۳ هفته صبر کنی تا معرفی نامه باطل بشه تا بتونی دوباره ثبت نام کنی.میتونم دوباره تهران رو انتخاب کنم ولی یه دانشگاه دیگه؟
معرفی نامم رو زده بودن واسه بیمارستان طالقانی گفت خوابگاه نمیدیم منم نرفتم.خیلی ناراحتم 😭.هزينه ها ...
عزیزم اشکال نداره مطمعن باش خیرتی بوده
خیلی ناراحتم دختر.بم گفتن باید ۳ هفته صبر کنی تا معرفی نامه باطل بشه تا بتونی دوباره ثبت نام کنی.میت ...
اینو نمیدونم عزیزم
بپرس از خودشون حتما