2777
2789

میزارمش زمین بعد دو ثانیه همش صدا در میاره ناراحتی از خودش نشون میده 

قبلا با عروسکش بازی میکرد ولی الان ازش زده شده😕

همش میخواد بغلش کنم باهاش حرف بزنم بازیش بدم 

چیکار کنم بچه های شماهم اینجورین؟؟

💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بچه ادمیزاده حتما شعور داره و میخواد بازی کنه و بیرون بره  بیشتر ببرش بیرون

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تواین سن طبیعیه بخواد اطرافشون بهتر بشناسه نیازهاشو با گریه نشون بده یک جور بروز احساساتشون بعد چندماه باز خوب میشن 

البته به رفتار شماهم بستگی داره هرچقدر بچه رو بغل کنی ناز نوازش بکنی بیشتر وابسته میشه ولی بعضی اوقات کم محلی بکنی اون کمتر بهت وابسته میشه مستقل بزرگ میشه 

آدم باید تو دل بچه رو بخواد از ظاهر رفتاری نشون نده که هم خودش هم بچه اذیت بشه 

تعادل برقرار کن خیلی توجه نکن چون هرچی بزرگتر بشه نیازش به توجه بیشترهم میشه 

من از چند نفر پرسیدم میگن بچه هامون خودشون بازی میکنن

عزیزم بچه با بچه فرق داره من یک بچه ام مثلا از صبح تا شب با چهارتا آجر بازی میکنه سرش گرم ولی بچه دیگه ام هر لحظه یک چیزی دستشه درآخر هم غرمیزنه و اسباب بازی بچه دیگم میگیره فک میکنه خوبه همونم دوثانیه دستش نیست باز دلشو میزنه