2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@حرف_بی_صدا‍ 

سلام

وقتتون بخیر

امکان داره از همسرتون بپرسید؟ اگر اطلاع دارن

(البته فکر کنم قبلا پریدم اما یادم نیست)😅

من سال ۹۷ کیفوز ۸۵ درجه داشتم دکتر بهم گفت باید جراحی کنم اما بابام نذاشت

الان که مشکلم حاد تر شده و ۲۰ سالمم هست

میتونم بدون اجازه پدرم جراحی کنم؟

و نکته دیگه اینکه پدر مادرم جدا شدن و از اول حضانتم با مامانم بوده

@حرف_بی_صدا‍ سلاموقتتون بخیرامکان داره از همسرتون بپرسید؟ اگر اطلاع دارن(البته فکر کنم قبلا پریدم ام ...

سلام عزیزم

اجازه پدر در کل لازم نیست برای بالای ۱۸ سال مگر اینکه جراح بخواد وسواس به خرج بده وگرنه قانونی نیست

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سلام عزیزماجازه پدر در کل لازم نیست برای بالای ۱۸ سال مگر اینکه جراح بخواد وسواس به خرج بده وگرنه قا ...

خب اگر اینطوری باشه عالیه

خیلیییی ممنونم ازتون

لطف کردید❤️❤️❤️❤️

خب اگر اینطوری باشه عالیهخیلیییی ممنونم ازتونلطف کردید❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم انشالله به سلامتی

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سلام عزیزم خوبیمیگم اگه شماره اون کراشت داشتی و میخواستی کاری بهش پیام بدی آیمسج پیام میدادی یا تلگر ...

سلام عزیزم

تو خوبی؟

تلگرام قطعا

چون هر گند کاری رو میشه جمع کرد تو تلگرام😂