2777
2789

تابستان داره تموم میشه دوباره مدرسه پسرم 

اوووف 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اه منم هرشب خواب میبینم اول مهره و توی مدرسه ایم

دیشب دقیقا همین خوابو دیدم صبحیه انگار دنیارو بهم دادن دیدم تو خونم 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مدرسه رفتنش چه سختی هایی داره؟

وای صب بیدار شو صبحانه آماده کن. بچه بیچاره را ساعت ۷ توی سرما بیشتر از وزن خودش لباس و کیف بپوش، بفرس مدرسه‌ 

یه پسر ۲ ساله هم توی خونه دارم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
وای صب بیدار شو صبحانه آماده کن. بچه بیچاره را ساعت ۷ توی سرما بیشتر از وزن خودش لباس و کیف بپوش، بف ...

حی داری به خدا  

ولی صبحانه رو از شب قبل آماده کن 

همین که کلاس چهارم پنجم برسه خودش همه کارهاشو میکنه 

مدارس ابتدایی از ساعت ۸ هست؟

وای صب بیدار شو صبحانه آماده کن. بچه بیچاره را ساعت ۷ توی سرما بیشتر از وزن خودش لباس و کیف بپوش، بف ...

سلام. بیماریت چیه عزیز؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حی داری به خدا ولی صبحانه رو از شب قبل آماده کن همین که کلاس چهارم پنجم برسه خودش همه کارهاشو میکنه ...

پارسال چند ماه اول ۷.۵ بودن بعد ۸ شد 

ولی سرویس پسرم همون ۷ میومد دنبالش چون مامان یکی ار بچه ها کارمند بود باید زودتر می‌برد بچه ها را😢

پارسال چند ماه اول ۷.۵ بودن بعد ۸ شد ولی سرویس پسرم همون ۷ میومد دنبالش چون مامان یکی ار بچه ها کارم ...

به خاطر اون یه نفر !!! پسر شما هم ۷ باید می‌رفته،  عجیب بوده ، بعد تا ساعت چند هستن، تا ساعت ۱۲ دیگه ؟

به خاطر اون یه نفر !!! پسر شما هم ۷ باید می‌رفته، عجیب بوده ، بعد تا ساعت چند هستن، تا ساعت ۱۲ دیگه ...

تا ۱.۵ 

بچم می‌رسید خونه از خستگی نمیتونست ناهار بخوره

ام اس عزیزم

ایشالا خوب خوب بشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ام اس چقدر زیاد شده اصلا آدم باورش نمیشه اکثرا هم جوون هستن

اره نسبت به ۱۵ بیست سال پیش خیلی رشد داشته.

واسه من اوکیه فقط عوارض داروها زیاده