2777
2789

دلم میخاد نمازامو بخونم دیگرانو قضاوت نکنم غیبت نکنم بامامان بابام تند حرف نزنم ولی سخته یه چند روز رعایت میکنم باز هیچی به هیچی مثلا یهو دوروز اصلا نماز نمیخونم خیلی حالم گرفته میشه باز شروع میکنم ولی باز قطع میشه 

به امام زمان قول میدم یا به یکی از شهدا قول میدم دیگه نمازم ترک نشه ولی دوباره ترک میشه 🤔😐چرا نمیشه خوب بود؟چرا انقدر سخته آخهههههههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوماه با علاقه میخوندم تا اذان میگفت بدو بدو میرفتم وضو نمازشبم میخوندم چ حالی میداد 

اما کم کم شل شدم الانم زورم میاد ب زور پاششم همش الکی و زود میخونم زود تموم شه نمیدونم چیکار کنم

خب نکیشه وسطش پریود میشیم که😐

پریود فقط مانع نماز هست مانع عبادت نمیشه

اتفاقا دوران پریود دورانی هست که خدا خانوم هارو امتحان می‌کنه چون تو این دوره به شدت از خدا فاصله میگیریم