2777
2789
عنوان

شوهرم دادخواست طلاق داده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله لاشی ترین موجود دنیاسولی به من بددلی می‌کنه تهمت میزنهجلو چششم کنارشم یه مرد نگاه کنه بهم میگه ت ...

من باشم بخاطر تعرضش طلاق میگیرم، بددلیش نسبت بمن اهمیتی نداره دربرابر ضربه ای که به روان بچه هام میزنه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
تعرضش به دخترامولی با دلیل دیگه داریم طلاق میگیریمبددلیاش و گیردادنای به شدت زیادیاولیو دوربین گرفتم ...

ینی تعرض به دخترات کم بود واسه طلاق که میگی با یه دلیل دیگه داریم جدا میشیم؟

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

بخاطر تعرضش اصلا راضی نیستم به اون بدم بچه ها روباید خودم بردارم

پس بگو فقط بچه هام رو بده، نجاتشون بده😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من باشم بخاطر تعرضش طلاق میگیرم، بددلیش نسبت بمن اهمیتی نداره دربرابر ضربه ای که به روان بچه هام میز ...

منم بودم یه پولی جور می کردم یه لاتی اجیر می کردم که مرتیکه رو نفله اش کنن اون کثیف باید فقط بمیره

یعنی نرم توقیف کنم؟؟می ترسم بزنه به نام یکی دیگه تا نتونم از چنگش درارم

تا یکسال قبل اگه زده باشه به نام کسی

میشه فرار از دین و ازش میگیرن نتری

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

قانونه عزیزم،اگه ثابت شه واسه فرار از مهریه و نفقه زده برمیگردونن

اثباتش سخت و میشه گف غیر ممکنه 

مرد هم زبون داره هزار تا دروغ سر هم میکنه ب راحتی نیس ملکی ک بنام یکی دیگ شده ب این خانم بدن

من دیگ تو دادگاه ها بزرگ شدم اونجوری نیس ک فک میکنید