2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیشنهاد برات دارم

اصلا با کسی حرف نزن 

خودمم مثل تو عم

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

حرف نمیزنم با کسی ولی خب اینکه همیشه کسی خوشش نیاد از حرف زدن من برام آزار دهندس

وقتی ک با کسی ک مسخرت میکنه حرف نزنی از ی جا به بعد خودش

میاد سراغت ولی خب اون موقع ک اومد سراغت دکمشو بزن

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

فک کردم نوجونی عزیزم احتمالا دستت بی نمکه مثه من🥀

ببین من آیکیوم خیلی بالاس ولی رفتارم برای ادمای حتی با آیکیو کمتر هم جالب نیست خیلیا این واکنش و بهم داشتن که از صحبت با من فرار میکنن

ببین من آیکیوم خیلی بالاس ولی رفتارم برای ادمای حتی با آیکیو کمتر هم جالب نیست خیلیا این واکنش و بهم ...

کیا منظورته دخترخاله و‌دخترعمه اینا یا خانواده شوهر یا همکلاسی؟شاید در مورد چیزایی صحبت میکنی مورد علاقشون نباشه؟

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
حرف نمیزنم با کسی ولی خب اینکه همیشه کسی خوشش نیاد از حرف زدن من برام آزار دهندس

مشکل اینه که شما اعتماد به نفس نداری وگرنه چرا باید به این فکر کنی که یکی از حرف زدنت خوشش میاد یا نه بنظر من روی اعتماد به نفس خودت کار کن جلوی آیینه با مدلای مختلف با خودت حرف بزن خودتو تقویت کن