2777
2789
عنوان

شوهرم نوشت برو خونه بگیر وسایلاتم ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 33 پست

این تکیه کلامشه شوهر من جوونیاش تا میگفتم تو، میگفت خوش اومدی سخته برو حالا خودش تو خونه که ای که خودم خریدم زندگی میکرد کل جهاز هم من گرفته بودم، محلش نمیزاشتم ولی ای کاش بیرونش میکردم، الانا تا اون اعتراض میکنه میگم خوش اومدی، تو هم زیاد سر به سرش نزار وقتی با دو تا بچه تا حالا سر کردی الانم میتونی اینا روز به روز بهتر میشن یه کمی احترامشو داشته باش پیش بچه ها باهاش بحث نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقرآن قسم ندارهدیشبم گفت تو ناموس من نیستیراس میگه برا همینه هیچوقت کنارش حس امنیت نداشتم

واقعا راست راست نگاه کرد اینو گفت بی غیرت ؟ 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

این تکیه کلامشه شوهر من جوونیاش تا میگفتم تو، میگفت خوش اومدی سخته برو حالا خودش تو خونه که ای که خو ...

تاپیکای قبلیمو بخون

خرجی به زور میده همونم من انقدر میوه و خوراکی نمیخره دلم برا بچه هام میسوزه میرم براشون میوه میخرم

رفیق بازه همش با دوستاشه الانم این دعوامون سر این بود که اقا با دوستاش دو روز میخواست بره کوه بمونه قبلش ده روز دهه محرم کلا نیومد تازه برا اربعینم میخواد بره کربلا هرهفته هم با دوستاش میره باغ 

بابا من با دو تا بچه دست تنها ترکیدم از فشار 

نه پول میده نه اخلاق داره فقطم به فکر رفیق بازیه

جونم به لبم رسیدهههههه

گوشی بردار چن تا بنگاه جلو خودش زنگ بزن،

خونه قیمت کن خیلی جدی،شناسنامتم بذار جلوش بگو من ک قصدم از اول زندگی بود ولی انگار تو قصدت جداییه کاراشم خودت بکن

ببین واکنشش چیه

یعنی چی پاشی بری ول کن خونه زندکی مال توعه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

حتمی این کار بکن برو مهریه اجرا بزار ازت پرسیدن بگو شوهرم دوس دارم زندگیم دوست دارم مهریه حقم میخوام بعد ببین بازم شوهرت زر مفت میزنه

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چقدر مردامون خوش غیرت شدن ، موقعی که خوش خوشانشون بود ، رگ غیرتشون داشت میترکید حالا چی شد ، نخواستی شدیم 

خشتکش دوتا شده؟

خونه بابام نمیتونم برگردمباید طلا بفروشم خونه بگیرم

اگه طلا داری بفروش بگیر ، ولی اول حواست باشه زرنگ بازی در میاره عدم تمکین بزنه

تاپیکای قبلیمو بخونخرجی به زور میده همونم من انقدر میوه و خوراکی نمیخره دلم برا بچه هام میسوزه میرم ...

عین شوهر منه

مرد رفیق باز باید شبی یکی از دوستاش بیاره زیر پاش زنم نگیره دختر مردم بدبخت کنه

انقدر من زجر کشیدم،تا همین دوهفته پیش ک دیگه پای دوستشم کشیدم وسط

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

خونه بابام نمیتونم برگردمباید طلا بفروشم خونه بگیرم

ژلاهات قبل اینکه بفروشی برو مهریه ات اجرا بزار میگه برو بعد میره دادخواست میده ترک منزل کردی خونه گرفتی برا خودت دنیا بگی خودش بیرونم کرده حاشا میکنه

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

تاپیکای قبلیمو بخونخرجی به زور میده همونم من انقدر میوه و خوراکی نمیخره دلم برا بچه هام میسوزه میرم ...

چند سالشه؟ برادر شوهرم همینجوریه بالای 50 سالشه هر روز با دوستاشه البته زنه شاغله خرج بچه هارو میده ولی دلش خونه، تو هم به جای دعوا باهاش حرف بزن البته در حضور یه ریش سفید شورای حل اختلاف محل یا همون دوستاش که باهمن بگو تا کی باید به ما سختی بدی بچه ها گناه دارن